ברזאולה – בשר כבוש בצלחת איטלקית

ברזאולה הוא בשר כבוש עדין, לא מעושן.

הוא משמש כאנטי פסטו במטבח האיטלקי, הוא טעים, עדין, פרשי והכי איטליה בצלחת.

הכנת הברזאולה פשוטה מאוד, אבל נדרשים ימים רבים עד שהיא מוכנה וגם תנאי שימור ספציפיים,

אז נדלג על מתכון לברזאולה ונלך ישר על הקנוייה.

וההגשה…

ההגשה היא לב העניין, הכי מחמיאה לבשר, הכי נכונה ובלי בלסמי!

חוזרת שנית, בלי בלסמי!!

מה

10 פרוסות ברזאולה דקיקות

חופן ארוגולה טריה ורעננה

גילופי פרמז׳ן באיכות טובה

לימון, שמן זית, פלפל שחור ואם נדרש מעט מלח

איך

לפרוס את הברזאולה על צלחת שטוחה, לערום את הארוגולה במרכזה, לגלף מעל פרמז׳ן בנדיבות

לסחוט מעט לימון מעל הכל, שמן זית פלפל שחור גרוס ואם נדרש טיפונת מלח.

זהו.

טעים, קלאסי, נהדר עם פוק׳צה חמה ליד.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

רולדת מרנג הורססת

והיא נהדרת בכל עונה…ועם כל פרי. והמרנג הוא בדיוק ההיפך מכל מה שאנחנו מכירים: הוא צ׳ואי, רך בתוך וקראנצי מבחוץ ואין צורך להשגיח עליו או

לחמניות תלישה במילוי בשר ארומטי

מאפה התלישה הזה הוא ממש כיפי. מכינים לחמניות ממולאות, מסדרים בתוך תבנית מרובעת, עגולה או תבנית סבתא (אפשר גם חד פעמית). מעמיסים הכל בתוך מגישים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.