ברזאולה הוא בשר כבוש עדין, לא מעושן.
הוא משמש כאנטי פסטו במטבח האיטלקי, הוא טעים, עדין, פרשי והכי איטליה בצלחת.
הכנת הברזאולה פשוטה מאוד, אבל נדרשים ימים רבים עד שהיא מוכנה וגם תנאי שימור ספציפיים,
אז נדלג על מתכון לברזאולה ונלך ישר על הקנוייה.
וההגשה…
ההגשה היא לב העניין, הכי מחמיאה לבשר, הכי נכונה ובלי בלסמי!
חוזרת שנית, בלי בלסמי!!
מה
10 פרוסות ברזאולה דקיקות
חופן ארוגולה טריה ורעננה
גילופי פרמז׳ן באיכות טובה
לימון, שמן זית, פלפל שחור ואם נדרש מעט מלח
איך
לפרוס את הברזאולה על צלחת שטוחה, לערום את הארוגולה במרכזה, לגלף מעל פרמז׳ן בנדיבות
לסחוט מעט לימון מעל הכל, שמן זית פלפל שחור גרוס ואם נדרש טיפונת מלח.
זהו.
טעים, קלאסי, נהדר עם פוק׳צה חמה ליד.