קישואים צרובים ביוגורט צונן

קישואים כבר כתבתי בעבר, הם ירק שלא מוערך דיו.

נכון הוא חיוור ומיימי ולא ממש סכסי, אבל יש מליון דרכים להפוך אותו לטעים ומרענן, בעיקר בימות

הקיץ הצורבים.

קישואים שמשדכים להם יוגורט זה שידוך משמיים.

בעיקר בימות הקיץ הלוהטים, אמרתי?

מה

5-6 קושואים דקיקים וטריים וקראציים פרוסות לעיגולים בעובי של 1 ס״מ בערך

2 שיני שום פרוסות

צ׳ילי אחד חתוך

מלח, פלפל

גרידת לימון

שמן זית

נענע מיובשת או טריה אם אין, מעט

מיץ לימון

יוגורט צונן לבן ושמן

איך

מעל להבה בינונית מחממים מחבת ומוסיפים לתוכה שמן זית – בערך 2 כפות, מוסיפים את הקישואים ומיד

ממליחים ומפלפלים. מקפיצים את הקישואים, עד שהם מזהיבים בערך 3 דקות, מנמיכים את הלהבה, מוסיפים 2-3 כפות מים מכסים ומבשלים.

מסירים את המכסה, בודקים שהקישוא התרכך, אבל לא יותר מידי, אל דנטה נגיס אבל לא רך.

מורידים מהאש מוסיפים נענע מיובשת וסוחטים מעט לימון.

מגישים חם עם יוגורט קר או חמים עם יוגורט קר.

הטבעונים מגישים עם יוגורט טבעוני כמובן.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוגת פאטיסייר שוקולד

העוגה הזו שווה כל דקה שמשקיעים בה. בפרט אם מכינים את הבצק הפריך בבית כי הוא טעים ועשיר ומלא באגוזי לוז טחונים. אבל גם מי

סינטה צרובה בקרם קוקוס תאילנדי

אני לא בטוחה שאצליח להעביר את ההנחיות למתכון הזה ומי שמצליח להכין אותו, זוכה להכין מנה נפלאה נפלאה שהיא גם נורא פשוטה, מהירה וקלה להכנה

פאייה ספרדית פידאוס

ויש גרסה נוספת עם עוף על העצם וקבנוס פה: פידאוס עם קבנוס – גרסה א׳ הפאייה הזו היא פאייה עם נודלס. אטריות דקיקות שהספרדים קוראים להן

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.