סרדינים כבושים של קיץ

 

דמיינו חוף ים, התיכון, ברביירה הצרפתית או בחוף הילטון בתל אביב, בנהרייה או בחיפה, כוס יין צוננת,

פרוסת לחם חמימה או קלויה, בריזה קלה ומרגיעה

וצלחת סרדינים כבושים.

של קיץ.

מה

30 סרדינים נקיים מפולטים, או נקיים ולא מפולטים

רבע כוס פטרוזיליה קצוצה

מיץ מלימון

שמן זית

מלח

גרידת לימון

2 פלפלוני צ׳ילי חתוכים אבל לא פרוסים

איך 

הכי פשוט:

להניח שכבות של סרדינים, לבזוק מלח, שמן זית ואת גרידת הלימון והפטרוזיליה, שכבה ועוד שכבה,

עד שהכל מכוסה ברוטב שיוצרים נוזלים הכביש.

הוסיפו צ׳ילי חתוך מעל והשאירו מינימום שעה, מקסימום לילה.

אם כובשים סרדינים שלמים, חשוב להמליח ולמלא את בטן הסרדין בדיוק אותו הדבר כמו עם המפולטים,

ייקח להם קצת יותר זמן להיכבש ולספוג את הטעמים.

קיץ ……

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קוסקוס מרוקאי של אמא שלי

קוסקוס הוא מאכל צפון אפריקאי מובהק. אבל ראיתי קוסקוס גם בנפולי ובסיציליה. יש הבדל מהותי בין הקוסקוס המרוקאי לבין זה הטריפוליטאי והטוניסאי. האחרונים הם גרגרים

חמין מרוקאי – הסח׳נה

הערה מקדימה: החמין המרוקאי מורכב מכל מיני מאכלים שמכינים בנפרד ומאחדים לסיר אחד כל המתכונים  והלינקים למאכלים אלו בפוסט זה.  אמא שלי הכינה חמין כל

מילפיי מהיר ואלגנטי

טירוף. יפהפה, ענוג, צרפתי כל כך, חגיגי ומרשים. והאמת לא ממש ממש קשה להכנה. מה  250 גרם בצק עלים מרודד קר (עדיף עף בסיס חמאה)

קציצת סרה מרוקאית בחמין

אמא שלי הכינה את הקציצה הריחנית הזו בעיקר בחמין של החגים. היא היתה מגלגלת אותה לגליל עבה וסימטרי ועוטפת אותה בבד כותנה, דרכו, ספגה הסרה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.