כרוב.

הרבה שנים היה הירק הזה זנוח, מושפל, חסר ערך והערכה, עד שגילו שומרי המשקל למיניהם

שהוא דל בקלוריות וורסטילי לבישול, אינספור אפשרויות ודרכים, טרי, מבושל, ממולא, צלוי כבוש…

תמיד אהבתי כרוב, מכל הממולאים בעולם כרוב ממולא. הוא האהוב עליי ביותר.

מכל מקום, מדובר בתבשיל טבעוני, צמחוני שהכנתו מצחיקה אבל בישולו ארוך, לכן, אם יש לכם

משו בתנור, תחבו לתוכו גם את הכרוב.

אני הכנתי אותו עם עוף צלוי בסיר ברזל, כך עבד התנור 2-3 עד ששניהם יצאו משם מהממים.

מה 

כרוב אחד בינוני חתוך ל6 או 6 לשמור על הצורה בעזרת הלב

כף מייפל

3-4 כפות סויה

טיפונת מלח

פלפל שחור

3-4 כפות שמן זית

מעט צילי

(אולי אולי חצי כוס מים…מוסבר בהמשך).

איך

בסיר רחב ונוח שייכנס לתנור להוסיף שמן זית, לחמם ולהוסיף את הכרובים, לצרוב קלות משני הצדדים.

להוסיף את יתרת המרכיבים (למעט המים), להרתיח ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות.

אחרי שעה להפוך את הכרובים בתוך הרוטב ולהחזיר לתנור לעוד שעה שעה וחצי.

אם הנוזלים התאדו לגמרי להוסיף כחצי כוס מים.

להוציא ולהגיש חם או קר, אני אכלתי אותו עם יוגורט קר.

היה מהמם.

אם לא בא לכם להכניס לתנור אפשר להמשיך ולבשל על להבה מאוד קטנה עד שהכרוב שחום ורך.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

אמפנדס מיי סטייל – Empanada

זה רק נראה כמו בורק׳ס אבל זה לא ! במקור הבצק של האמפנדה, שהוא מאפה דרום אמריקאי מטריף מטריף מטריף, קצת דחוס וכבד לי. אני

אתונה, אוכל, מוסיקה ואמנות

  הפוסט מתעדכן מנסיעה לנסיעה.. נחתנו, 21:30 בלילה. בפעם האחרונה שהיינו פה זה היה לטובת עצירת ביניים של כמה שעות. עשינו מה שכל תייר ממוצע

שעועית ברוקלין

שעועית ברוקלין, כי אכלנו אותה במסעדה מקסיקנית בברוקלין לפני הרבה שנים והיא היתה כל כך טעימה שלא שכחנו ממנה מאז. אז כשבא לי משהו מהיר

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.