שבלולי לחמא בעג׳ין, מהמטבח הטורקי המפואר.

כמובן שהלחמא המקורי נעשה על בצק שמרים דקיק והוא אלוהי (יש מתכון באתר).

אבל זה מתכון שהוא כל כך פשוט וכל כך מביך.

מהיר, קל ומתפצח.

 

מה

חצי פלפל אדום

מעט צ׳ילי

כפית רסק עגבניות

חצי בצל קטן

2 שיני שום

מעט ענפי פטרוזיליה

כף שמן זית

מלח, פלפל

כף רכז רימונים

250 גרם בשר בקר טרי טחון

יריעת בצק עלים מוכנה (מלבנית) בגודל של 30×40 סמ.

איך 

במג׳מיקס או בלנדר לרסק את כל החומרים לריסוק עדין (לא מחית) למעט הבשר ובצק העלים.

לסחוט את התערובת היטב ולהיפטר מהנוזלים שבה (יש המון).

לערבב אותה עם הבשר הטחון, להמליח ולפלפל בהתאם.

לחמם תנור ל 200 מעלות.

לפרוס את בצק העלים ולשטח את התערובת על הבצק לגלגל לשבלול ולחתוך לרצועות בעובי של 1 סמ.

להניח על תבנית, לשטח בידיים ולאפות בערך 30 דקות עד שמזהיב.

זהו. קל נכון?

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מיי פירסט ראמן – טאן טאן ראמן

האמת היא, שאת המתכון הזה אני מעלה בשבילי. שאזכור איך מכינים אותו. למה בשבילי? כי אני מתקשה להאמין שעוקביי החביבים יכינו את הראמן הזה, שכרוך

עוגיות חמאה וזרעי צ׳ייה

בעצם מדובר בעוגיות חמאה צרפתיות עם ״בריכת״ ריבה אדומה. אני הוספתי להן זרעי פרג (לפעמים אני מוסיפה גם זרעי צ׳ייה) והן כל כך יפות. ואת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.