קרם לימון אלוהי

אלוהי, אלוהי.

אני משוגעת על הקארד הזה ומסוגלת לאכול את כל הכלי שאלוהים יעזור לי.

יש המבשלים את הקארד ישירות על להבה. אני לא. אני מעדיפה לעמוד עוד 5 דקות ולטרוף ולקבל את הקארד שלי בטוח וללא סכנת קרישה. כיוון שחום גבוה מידי יכול להקריש את החלמונים ואנחנו נקבל מקושקשת חמוצה…..לא. לא..

את הקרם הזה אפשר לשלב בעוגות יחד עם קרם מסקפורנה מתכון כאן קרם מסקרפונה על עוגת מרנג הורסת

או בצלחת עם פירות העונה מתכון כאן קינוח מסקרפונה ולימון בפירות העונה

או לטרוף בכף ככה, כמו שאני עושה.

מה

6 חלמונים

כוס סוכר

גרידת לימון מ-3 לימונים (שיטה אחרת בהמשך)

120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי

איך 

מכינים בן מארי:

סיר מים רותחים מעליו מציבים קערה יציבה.

מערבבים את כל החומרים בקערה למעט החמאה ומניחים מעל לסיר המים הרותחים.

טורפים כל הזמן וללא הפסקה בערך -1510 דקות עד שהקרם מתחיל להסמיך. אל ייאוש הוא מסמיך !!

מורידים מהאש ומוסיפים את קוביות החמאה. ממיסים אותה.

עוטפים את הקרם בניילון נצמד. ממש מצמידים את הניילון לקרם כדי שלא יווצר קרום.

מקררים במקרר לפחות 4 שעות ומתעלפים.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

בולוניה – שמנה, אדומה ומשכילה

לבולוניה אנחנו מגיעים כבר פעם השנייה (ושלישית ורביעית, והפוסט מתעדכן שוב ושוב) לפני כמה שנים הגענו לפה לראשונה, התאהבנו וזהו. אי אפשר אחרת. העיר הזו

כרעי עוף בחומוס ופלפל יבש

כרעים, עם עצם, בלי עצם, עם עור בלי עור, חומוס רך שהתבשל מבעוד מועד, פלפלים מרוקאיים לוהטים והמון כוסברה בסוף…..ותודו לי. הכי מרוקו עכשיו. חשוב

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.