אלוהי, אלוהי.
אני משוגעת על הקארד הזה ומסוגלת לאכול את כל הכלי שאלוהים יעזור לי.
יש המבשלים את הקארד ישירות על להבה. אני לא. אני מעדיפה לעמוד עוד 5 דקות ולטרוף ולקבל את הקארד שלי בטוח וללא סכנת קרישה. כיוון שחום גבוה מידי יכול להקריש את החלמונים ואנחנו נקבל מקושקשת חמוצה…..לא. לא..
את הקרם הזה אפשר לשלב בעוגות יחד עם קרם מסקפורנה מתכון כאן קרם מסקרפונה על עוגת מרנג הורסת
או בצלחת עם פירות העונה מתכון כאן קינוח מסקרפונה ולימון בפירות העונה
או לטרוף בכף ככה, כמו שאני עושה.
מה
6 חלמונים
כוס סוכר
גרידת לימון מ-3 לימונים (שיטה אחרת בהמשך)
120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי
איך
מכינים בן מארי:
סיר מים רותחים מעליו מציבים קערה יציבה.
מערבבים את כל החומרים בקערה למעט החמאה ומניחים מעל לסיר המים הרותחים.
טורפים כל הזמן וללא הפסקה בערך -1510 דקות עד שהקרם מתחיל להסמיך. אל ייאוש הוא מסמיך !!
מורידים מהאש ומוסיפים את קוביות החמאה. ממיסים אותה.
עוטפים את הקרם בניילון נצמד. ממש מצמידים את הניילון לקרם כדי שלא יווצר קרום.
מקררים במקרר לפחות 4 שעות ומתעלפים.