אלוהי, אלוהי.

אני משוגעת על הקארד הזה ומסוגלת לאכול את כל הכלי שאלוהים יעזור לי.

יש המבשלים את הקארד ישירות על להבה. אני לא. אני מעדיפה לעמוד עוד 5 דקות ולטרוף ולקבל את הקארד שלי בטוח וללא סכנת קרישה. כיוון שחום גבוה מידי יכול להקריש את החלמונים ואנחנו נקבל מקושקשת חמוצה…..לא. לא..

את הקרם הזה אפשר לשלב בעוגות יחד עם קרם מסקפורנה מתכון כאן קרם מסקרפונה על עוגת מרנג הורסת

או בצלחת עם פירות העונה מתכון כאן קינוח מסקרפונה ולימון בפירות העונה

או לטרוף בכף ככה, כמו שאני עושה.

מה

6 חלמונים

כוס סוכר

גרידת לימון מ-3 לימונים (שיטה אחרת בהמשך)

120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי

איך 

מכינים בן מארי:

סיר מים רותחים מעליו מציבים קערה יציבה.

מערבבים את כל החומרים בקערה למעט החמאה ומניחים מעל לסיר המים הרותחים.

טורפים כל הזמן וללא הפסקה בערך -1510 דקות עד שהקרם מתחיל להסמיך. אל ייאוש הוא מסמיך !!

מורידים מהאש ומוסיפים את קוביות החמאה. ממיסים אותה.

עוטפים את הקרם בניילון נצמד. ממש מצמידים את הניילון לקרם כדי שלא יווצר קרום.

מקררים במקרר לפחות 4 שעות ומתעלפים.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

שניצל ברוטב לימון חמצמצ

תאכלס, שכל אחד יכין את השניצל בסגנון שהוא אוהב, ורק אחר כך יכניס אותו לרוטב האלוהי הזה, שמכינים בשלוש דקות, במחבת בה טיגנו את השניצל,

לחמניות קרם רומאיות – מריטוזו

המריטוזי (או המריטוזו ביחיד) הן לחמניות איטלקיות עשירות בסגנון בריוש. הן אופייניות לאיזור לציו ולרומא בפרט. את הלחמניות הרכות והנפלאות הללו ממלאים בקרם מתוק וקריר

סלט האורז השחור שלי

את האורז השחור הכרתי לפני 25 שנה דווקא בסיציליה. קניתי חבילה והבאתי הביתה. לא היה לי מושג איך לבשל אותו. גם לא זוכרת מה עשיתי איתו.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.