סלט גריסי פנינה של קיץ

בעצם הסלט הזה מבוסס על שני סלטים שונים שאכלתי בשתי מסעדות מצויינות.

באחת מהן הוסיפו את היוגורט והגריסים בתיבול אחר, ובשני תיבלו במשמשים וירק.

הכל ביחד נתן לי תחושה של חגיגת קיץ אחת גדולה בפה.

אם היו שואלים אותי מה ישראלי בעינייך הייתי עונה: זה. הסלט הזה הכי ישראלי בעיניי.

מנה ראשונה, בראנצ׳ית, ערב קלילה או סתם לקחת לעבודה.

אחלה סלט בכל שעה של היום.ֿ

מה

כוס גריסי פנינה מבושלים כשהם עדיין נגיסים וקראנצ׳יים (הסבר לבישול בהמשך)

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

רבע כוס נענע קצוצה

רבע כוס בצל ירוק קצוץ (החלק הירוק)

2 כפות זיתי קלמטה קצוצים

2 כפות משמש מיובש קצוץ לרצועות

1 פלפל חריף קצוץ

חצי כוס גרגרי רימון

2 כפות שבבי שקדים קלויים וקצוצים/אגוזים/פיסטוקים/קשיו

לרוטב: מיץ מחצי לימון, מלח, פלפל שחור, שמן זית

רוטב היוגורט:

2 מיכלים של יוגורט שמן 5-10 אחוזי שומן

מעורבב עם מעט מלח, פלפל שחור, כף שמן זית

להגשה: מערבבים את רוטב היוגורט ומורחים תחתית של צלחת הגשה גדולה.

מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומניחים על היוגורט.

יוצאים בצהלולים. כי זה טעים פצצות.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוגיות סומסום טורקיות באראזק

כל מי שעוקב אחריי יודע שאחד הדברים שהכי אני אוהבת לעשות, בחזרה מחו״ל, זה לשחזר מתכונים שאהבתי במיוחד. מאפים, לחמים, תבשילים, עוגות ועוגיות, הכל הולך.

מילפיי תפוחי אדמה

אני משתגעת על המילפיי הזה. ממש. הפרוסות הדקיקות של תפוחי האדמה נעשים קראנצ׳ים ופריכים, הטעמים חזקים ונהדרים ואי אפשר להפסיק ולנגוס בהם. אם יש מנדולינה

ביסקוטי – העוגיה האיטלקית שלי

אני אוהבת בישקוטי. עוגיה איטלקית מצפון איטליה. למרות שהשם ״ביסקוטי״ הוא שם כולל לעוגיות בכלל, כשאומרים בישקוטי – מתכוונים לזו. בדיוק. אני אוהבת את השקדים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.