שיפודי סלמון במחבת

פשוט, מהיר, טעים, אלגנטי ואסייתי.

מה 

300 גרם פילה סלמון ללא העור חתוך לקוביות של 2×2 ס״מ בערך

כף סילאן

כף סויה

רבע כפית גרגרי צ׳ילי

כפית מיץ לימון או ליים

גרידת לימון

כף שמן סומסום

כף שמן צמחי אחר

2 כפות עירית קצוצה

2-4 כפות סומסום קלוי, לבן או שחור

שיפודי עץ קטנים (בערך 15 ס״מ)

מחבת נוחה נוון סטיק

1-2 כפות שמן צמחי

איך

מערבבים את כל המרכיבים למעט הסומסום ומשרים את קוביות הסלמון כעשר דקות.

משפדים בנוחות את הקוביות לשיפודים העץ ובוזקים מעליהם סומסום.

מלהיטים את המחבת על להבה בינונית, מוסיפים את השמן ומיד את שיפודי הסלמון, לא נוגעים כדקה וחצי.

הופכים בעדינות לצד שני עוד דקה וחצי ומוציאים ומגישים.

פשוט הא?

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוגיות בוטנים מלוחים

אף פעם לא אהבתי חמאת בוטנים. עד השנה שעברה. שטעמתי בעוגיות שוקולד. זה היה מדהים. הכי מדהים בעיניי זה השילוב של המתוק מלוח וזה גם

אורז ואטריות בסגנון טורקי

משתגעת על האורז הקל והפשוט הזה. הכרתי אותו לראשונה אצל אקס חמי, מתי, שהיה בשלן נהדר. והוא פשוט , וטעים. הכי טעים עם קציצות ברוטב.

קציצות דגים של פאני

מאז שעברנו ליפו, עלו באופן  ניכר מספר ארוחות הערב שכוללות דגים. דגי ים. בין המתכונים האהובים עלינו הוא קציצות דגים (או קבאב דגים). בעיניי, ההבדל  הבסיסי,

בורקס מצות לפסח

היופי במצות הוא, שכשמרטיבים אותן וממתינים מעטֿ, הן מתרככות ומתמסרות לכל פעולה. וגם אם הן נשברות קצת – לא קרה כלום. הכנתי סוג של בורקסים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.