פלפלים חמוץ מתוק

חמוץ מתוק.

וחריף. כי אני אוהבת להוסיף חריף לכל דבר כמעט וכי החריף היה חסר לי פה.

קיצר אגרו דולצ׳ה פפרוני מיי סטייל.

כסלט חם או קר, כתוספת לבשרים, כארוחה צמחונית ליד הפסטה או האורז

על ברוסטקה…. עם הכל.

טעים להפליא !

בפעם האחרונה הגשתי אותו עם קציצות דגים מטוגנות.

מה

פלפל אחד מכל צבע: צהוב ירוק אדום כתום

2-3 שיני שום פרוסות

1 בצל סגול פרוס דק

מלח, פלפל, כף סוכר, צ׳ילי, כף חומץ, שמן זית

ואני הוספתי בשביל העניין: זיתי קלמטה קצוצים וכף צלפים בחומץ

השלמה: פטרוזיליה קצוצה

איך 

הכי פשוט בעולם:

במחבת או סיר רחב ונוח להוסיף שמן זית ואת רצועות הפלפלים הדקות ורצועות הבצל ולטגן על להבה בינונית כ 10 דקות, עד שרואים קצוות מושחמים. להוסיף את השום ולטגן עוד דקה.

להוסיף את התבלינים והחומץ, את הזיתים והצלפים ולהקפיץ עוד דקה או שתיים.

לטעום ולתקן תיבול: הטעם צריך להיות מאוזן חמוץ מתוק חריף. וזה נפלא !!

להשלים עם פטרוזיליה קצוצה ולטרוף.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קונפי אווז של הדורדון

בעצם המילה קונפי היא המילה שבא לתאר שימור של פרי, ירק או במקרה הזה של אווז: קונפי-טורה היא ריבה שמבשלים זמן ארוך על מנת לשמרה.

חלומי צלויה בעלי גפן

עוד מאכל טעים מהמטבח היווני הנפלא הזה, שלא מפסיק לספק מתנות טעימות ומיוחדות. מטבח שכל כולו ים תיכון, שמן זית וטעמים שכולנו מכירים – מפה.

המארה – רובע 4 בפריז

מסלול הליכה כ: 7 ק״מ. מטרו: הוטל דה ויל (1 צהוב) נדמה לי שמתוך 85 מיליוני תיירים שפוקדים את פריז בכל שנה, מגיעים למארה 185

שפרד׳ס פאי אנגלי קלאסי

בשר טחון הוא השפה המדוברת של כל המאמות בעולם ומכל הסיבות הכי נכונות.  מכל הטחונים בעולם, חביב עליי זה הטחון מבקר. בדרך כלל יסתחרר לו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.