חטיפי חומוס ופול

בכל פיצוציה ופיצוחיה אפשר למצוא קטניות מטגנות: חומוס, פול, אפונה.

זה מלוח, זה טעים והכי מתאים עם משקה חריף.

אצל אמא שלי, שהאורחים לא פסקו להגיע, היא תמיד הגישה לאפריטיף את הפיצוחים האלה.

לא קנתה.

גם אני לא.

אין להשוות את טעמם של אלו שמכינים בבית לאלו שקונים בפיצוחיה. באמת שלא.

גם ההכנה לא מסובכת בכלל.

 

מה ואיך 

1 כוס חומוס או פול יבשים מושרים לילה שלם

מלח, פלפל

שמן לטיגון

כפית אבקת אפייה

מייבשים את הקטניות ששרו לילה במים. מערבבים אותם באבקת אפייה.

מחממים שמן עמוק כמו לצ׳יפס ומטגנים את הקטניות, כל סוג בנפרד, על להבה בינונית עד שהן מתפצחות וזהובות.

מעבירים לנייר סופג ובוזקים מלח ופלפל שחור.

הם נהדרים עם קוקטיילים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פסטייה מרוקאית של אמא

זו שמחכה בשקט בין כל מאכלי המטבח הידועים, בצנעה. הנפלאה ממרקש – הפסטייה. שכמו אמא, הגיעה ממרקש, זהובה וחמה ומחבקת, וכמו החיים עצמם – מכמינה

אורז מלכות הודי

אורז מלכותי הודי עדין, עדין עדין מהיר וטעים להפליא מה? 2 כוסות אורז בסמטי שטוף היטב ומושרה במים לפחות שעה 4 כפות קשיו 1 גזר

סלרי מבושל עם קציצת בקר

נתחיל מזה שאני משתגעת על מאכלים עם לימון. ממש. וזה אחד המאכלים המרוקאיים הכי אהובים עליי ביקום. היינו אוכלים אותו בעיקר בחורף. כי בחורף יש

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.