סלמון בגלייז אסייתי

זו מנה שאני ממש ממש ממש אוהבת.

היא באמת טעימה ומהירה להכנה, היא מרשימה והיא כיפית

צריך רק להזהר כשהופכים את קוביות הסלמון שלא יתפוררו.

והרוטב……. מדהים.

מה 

פילה סלמון ללא העור חתוך לקוביות בערך 300 גרם

פלפל שחור, פפריקה או צ׳ילי לפי הטעם, מעט מלח

שמן זית או שמן צמחי

2 כפות דבש

2 כפות סויה

2 כפות מיץ לימון

2 שיני שום קצוצות

כף ג׳ינג׳ר מרוסקת

צ׳ילי

1/4 כוס יין אדום או לבן

1/4 כוס מים או ציר דגים

בצל ירוק

אופציונלי סומסום קלוי

אורגאני אופציונלי

איך 

לתבל את קוביות הסלמון עם מעט מאוד מלח, פלפל שחור ופפריקה, להוסיף כף שמן.

בעוונותיי הוספתי גם קצת אורגאנו, לא יודעת למה, אבל יצא טעים.

במחבת עדיף לנון סטיק, להוסיף עוד מעט שמן ולחמם.

להוסיף את קוביות הסלמון ולטגן כדקה משני הצדדים.

להוסיף שום כתוש וג׳ינג׳ר ולטגן עוד דקה, להוסיף יין ומים וצ׳ילי, סויה דבש ומיץ לימון ולהרתיחה.

לטעום ולתקן תיבול.

לבשל את הסלמון ברוטב כ 2-3 דקות מכל צד בלהבה גלויה וללא מכסה.

להוריד מהאש.

הרוטב צריך להיות מעט סמיך ומרוכז. אם הוא עדיין מיימי להוסיף לו דקת רתיחה ללא מכסה.

לפזר מעל בצל ירוק ואפשרי גם סומסום קלוי.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סיר פרסי שמח

אורז פרסי במלוא הדרו, מבושל עם עוף רך רך רך עד שהעצמות נמסות. אפשר לבשל את האורז ללא העוף ויתקבל תבשיל טבעוני ואפשר לבשל את

ברקוקש – הריזוטו המרוקאי

ברקוקש. זר לא יבין זאת. שתי גרסאות קלאסית ומקוצרת וקלה להכנה. הברקוקש הוא הקוסקוס העבה מאוד, שמבושל בחלב לו מוסיפים חמאה שמנה ומלח. מעדן מלכים.

בלוויל belleville – רובע 20 בפריז

מסלול הליכה :5 ק״מ בערך (בשילוב ת.ציבורית) מטרו: Port De Montereuill (ירוק חאקי מספר 3) כולי רינה ודיצה היום.ֿ היום, נבלה באחת השכונות הכי מרתקות

קציצות בורגול ובשר טורקיות

topalac הקציצות האלה הן מה שנקרא: התוספת כבר בפנים. למה? כי לבשר הטחון מתחבר, מתערבל, מתבלבל לו הבורגול. ולא מדובר בכף או שתיים, אלא במנה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.