מרק עדשים אפגני

טעים ארומטי חם ומשביע.

מה יש פה להוסיף?

מה 

בצל בינוני קצוץ

2-3 שיני שום קצוצות

כף ג׳ינג׳ר קצוץ

1 צ׳ילי

1/4 כפית כמון

1/4 כפית כוסברה יבשה

1/4 כפית כורכום

2-3 עלי דפנה

מיץ מלימון

2-3 עגבניות אדומות קצוצות או מרוסקות

1 כוס עדשים צהובות או כתומות

1-1.5 כוסות ציר עוף או מים רותחים

כוסברה קצוצה

מלח, פלפל, שמן

1/4 כוס פסטה קטנה מכל סוג

איך 

להוסיף שמן לסיר ולחמם, להוסיף בצל ולטגן להזהבה, להוסיף שום וגי׳נג׳ר ולטגן. להוסיף עגבניות קצוצות ֿולטגן

עוד דקה או שתיים.

להוסיף את התבלינים ולטגן 20 שניות.להסיף את הנוזלים ולבשל עד שקטניות רכות ומתפרקות.

בסוף הבישול להוסיף את הפסטה הקטנה ולבשל עוד 5 דקות.

להגיש עם לימון וכוסברה קצוצה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

חטיפי תפוחי אדמה מטריפים

אני מתריעה מראש: זו התמכרות. זה טעים בטירוף. זה קראנצ׳י, זה מטוגן, זה מתובל, זה נפלא. וזה גם טבעוני. אפשר להגיש אותם במקום צ׳יפס, אפשר

עוגת הגבינה של סן סבסטיאן

לא. העוגה הזו לא שרופה היא אפויה בחום גבוה מאוד מה שהופך את הסוכר לקרמל כמעט שרוף שמעניק טעם מדהים לעוגת הגבינה המדהימה הזו. אין

אינבולטיני בקר ממולא

אינבולטיני. במטבח האיטלקי כל מה שנקרא אינבולטיני הוא בעצם סוג של מאכל ממולא ומגולגל, ירקות או בשר, בצק פילו או עוף. למשל האינבולטיני הקלאסי הוא

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.