מתחביביי: לעקוב אחרי מאמות ברחבי היוטיוב, והפעם מאפגניסטן.

מרק קטניות עשיר ונפלא עם ארומות מטורפות של אסיה, טיפת לימון וכוסברה.

מרק שהוא ארוחה אחת מלאה בסיר. אפילו טבעונית.

מה

בצל בינוני קצוץ

3-4 שיני שום קצוצות

מעט ג׳ינג׳ר מרוסק

שמן זית

מלח, פלפל

כף גדושה רסק עגבניות

פפריקה, כורכום, כמון, כוסברה יבשה (אני השתמשתי בזרעים אפשר גם טחון)

2 כוסות מסוגי שעועית מבושלים ורכים (אדומה, לבנה, שחורה, לוביה, איטלקית, כל שעועית שאוהבים)

1 כוס חומוס מבושל

1/3 מכל אחד: עדשים חומות, עדשי מונג ועדשים כתומים 1/3 כוס אורז עגול

2 ליטר מים רותחים או מרק עוף

12 משמשים יבשים קצוצים

חצי צרור כוסברה קצץ

מיץ לימון לפי הטעם

איך 

בסיר רחב להוסיף מעט שמן זית ובצל ולטגן עד שמזהיב, להוסיף שום ולטגן עוד דקה, להוסיף כף רסק עגבניות ולטגן עוד 20 שניות.

להוסיף תבלינים מלבד המלח ולערבב.

להוסיף את הקטניות המבושלות ואת העדשים,ֿ

להוסיף את הנוזלים, להרתיח, להנמיך ולכסות כחצי שעה.

להוסיף את המשמשים ולבשל עוד 20 דקות.

להוסיף מיץ מלימון וכוסברה טרייה.

להתעלף

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עלי גפן בסגנון טורקי

בבית אצלינו משתגעים על עלי גפן. תמיד בעונה אני רצה לשווקים וקונה אותם טריים, חולטת במים רותחים חצי דקה ויש לי עלים נפלאים למילוי. כשאין

בולוניה – שמנה, אדומה ומשכילה

לבולוניה אנחנו מגיעים כבר פעם השנייה (ושלישית ורביעית, והפוסט מתעדכן שוב ושוב) לפני כמה שנים הגענו לפה לראשונה, התאהבנו וזהו. אי אפשר אחרת. העיר הזו

כנאפה מלוח עם גבינת המאירי

בעצם מדובר בכנאפה מלוחה. את הכנאפה הכרתי  לראשונה בחיפה, כשהייתי בת 16  בערך. היינו 4 חברות, שפעם בחודש בערך, הברזנו מביצפר ונסענו לחרוש את המדינה

אוסובוקו משפחתי

אפשר להפסיק לחפש אחר מתכון טעים, מרשים, משגע לראש השנה. מצאתם ! מתכון שכולו wow. אוסובוקו משפחתי. היה לכם אוסובוקו פרוס, היה לכם צלי בשר, היה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.