ליקר דובדבנים ביתי

אני יודעת שיש פה הרבה מתכונים שאני מתחייבת שהם הכי קלים בעולם.

נכון, אתם צודקים.

גם אני צודקת.

הרבה מתכונים באתר שלי הם ממש ממש קלים להכנה.

אבל הליקר הזה……

בואו…קראו את המתכון ואז תתווכחו איתי.

מה

1 ק״ג דובדבנים אדומים שטופים עם הגבעולים.

1 ק״ג סוכר

2 כוסות וודקה או אלכוהול נקי (אופציונאלי)

איך 

בתוך צנצנת זכוכית מוסיפים את הדובדבנים והסוכר, סוגרים את הצנצנת ומעבירים לתוך הארון במקום שלא מגיע אור.

פעם בשבוע מוציאים ומערבבים עם כף גדולה.

כך במשך 6-8 שבועות.

זהו.

יש לכם ליקר דובדבנים.

עכשיו אתם יכולים להחליט אם אתם רוצים אותו אלכוהולי במידה מחוזקת, אם כן, הוסיפו את הוודקה או האלכוהול וזהו.

אפשר לסנן את הדובדבנים ולאכול אותם as is  ואני לא רואה שום סיבה למה לא להגיש את הליקר בכוס יפה+דובדבנים+כפית קטנה לדוג אותם.

מזל טוב.

אתם הורים גאים לצנצנת ליקר דובדבנים ביתי.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פיצה איטלקית מהירה במחבת Pizza veloce

וולוצ׳ה. מהר. באיטלקית. פיצה וולוצ׳ה מהירה במחבת. יש חיה כזאת. והיא אופיינית לצפון איטליה איזור טורינו. הפיצה שם עבה הרבה יותר מהפיצה הנפוליטאנית הנפלאה שאותה

שעועית ברוקלין

שעועית ברוקלין, כי אכלנו אותה במסעדה בברוקלין לפני הרבה שנים והיא היתה כל כך טעימה שלא שכחנו ממנה מאז. אז כשבא לי משהו מהיר ומיוחד,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.