ליקר דובדבנים ביתי

אני יודעת שיש פה הרבה מתכונים שאני מתחייבת שהם הכי קלים בעולם.

נכון, אתם צודקים.

גם אני צודקת.

הרבה מתכונים באתר שלי הם ממש ממש קלים להכנה.

אבל הליקר הזה……

בואו…קראו את המתכון ואז תתווכחו איתי.

מה

1 ק״ג דובדבנים אדומים שטופים עם הגבעולים.

1 ק״ג סוכר

2 כוסות וודקה או אלכוהול נקי (אופציונאלי)

איך 

בתוך צנצנת זכוכית מוסיפים את הדובדבנים והסוכר, סוגרים את הצנצנת ומעבירים לתוך הארון במקום שלא מגיע אור.

פעם בשבוע מוציאים ומערבבים עם כף גדולה.

כך במשך 6-8 שבועות.

זהו.

יש לכם ליקר דובדבנים.

עכשיו אתם יכולים להחליט אם אתם רוצים אותו אלכוהולי במידה מחוזקת, אם כן, הוסיפו את הוודקה או האלכוהול וזהו.

אפשר לסנן את הדובדבנים ולאכול אותם as is  ואני לא רואה שום סיבה למה לא להגיש את הליקר בכוס יפה+דובדבנים+כפית קטנה לדוג אותם.

מזל טוב.

אתם הורים גאים לצנצנת ליקר דובדבנים ביתי.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מיני לחמניות קשר עדינות

לחמניות המיני הללו הן הצלחה כבירה. אלו לחמניות חמאה עדינות עם חלב. אפשר להכין את הבצק ולהכניס למקרר ללילה שלם, מכוסה בניילון נצמד ולמחרת לעצב,

עוגיות סומסום טורקיות באראזק

כל מי שעוקב אחריי יודע שאחד הדברים שהכי אני אוהבת לעשות, בחזרה מחו״ל, זה לשחזר מתכונים שאהבתי במיוחד. מאפים, לחמים, תבשילים, עוגות ועוגיות, הכל הולך.

כבד קצוץ קלאסי עם טוויסט

אני יודעת שלא מעט אנשים לא אוכלים איברים פנימיים של עוף או בשר, אני גדלתי עליהם. אני מאמינה שכדאי להתנסות ולטעום, לפעמים יש הפתעות. כזה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.