טורטליני גבינות ברוטב עגבניות

אפשר לקנות את הטורטליני ואפשר להכין אותם בבית וזו לא עבודה קשה כלל וכלל.

אפשר גם להכין רביולי שזו פסטה ממולאת אחרת וקלה יותר לקיפול.

רוטב העגבניות האיטלקי הקלאסי כל כך פשוט שזה לא ייאמן. כמה פשוט כמה טעים בדיוק כמו המוטו

של המטבח המוופלא הזה.

כל מה שצריך זה בקבוק פאסטה (עגבניות מרוסקות מסוננות), שום, שמן זית ועשרים דקות.

מתכון לטורטליני

פסטה ממולאת אני אוהבת להכין מתערובת של קמח לחם וקמח דורום לפסטה. אפשר להסתפק בקמח לחם בלבד אם אין קמח פסטה.

כוס קמחים מעורב

1 ביצה קטנה

מעט מים

מעט מלח.

לשים את כל המרכיבים לבצק נעים וחלק מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד למנוחה של חצי שעה.

על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה דק מאוד וגדול.

קורצים עיגולים וממלאים בכל עיגול מעט מהמלית שבוחרים, מרטיבים את השוליים ומקפלים את הטורטליני.

אפשר גם לקפל לרביולי בצורת חצי ירח אולם הכי חשוב זה להרטיב את הקצוות ולהדק היטב שלא ייפתחו בבישול.

אם לא מבשלים את הטורטליני מיד אפשר להקפיא אותם ולשמור לאחר כך.

מילוי גבינות 

3 כפות גבינת שמנת

3 כפות פרמז׳ן מגורר

3 כפות גבינה צפתית מלוחה

3 כפות גבינה קשה אחרת לגירור

אפשר להחליט שמשתמשים רק בסוג אחד של גבינות שאוהבים.

חלמון אחד

מעט מלח.

מערבבים היטב.

לרוטב עגבניות 

כוס פאסטה

מלח, פלפל, שמן זית

2-3 שיני שום קצוצים

מעט צ׳ילי (אופציונאלי)

עלי בזיליקום

גבינת פרמז׳ן לגירור

בסיר מוסיפים מעט שמן זית ואת השום, מטגנים מספר שניות מוסיפים בזהירות את הפאסטה את המלח והפלפל ומערבבים מעט.

מנמיכים ומבשלים כרבע שעה מכוסה. אם יש צורך מוסיפים מעט מים.

מבשלים את הטורטליני במים רותחים לפי הוראות היצרן או אם הם ביתיים בערך 3-4 דקות, מעבירים לרוטב ומבשלים עוד דקה.

מסירים מהאש, מוסיפים בזיליקום ומערבבים.

גוררים מעל גבינת פרמז׳ן או פקורינו.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלסת פיסטוקים נפלאה

הבשר פה הוא רק תירוץ כי הוא חייב לשמש תפאורה לסלסת הפיסטוקים הנפלאה, נפלאה הזו. בעצם, היא מתאימה לכל דבר: לפסטה, לדגים צלויים, לסטייקים, על

חציל קלוי בטעמי ובצבעי איטליה

מעט שאריות ריקוטה איטלקית, עגבנייה אדומה מחום השמש היוקד של הקיץ האיטלקי, עציץ בזיליקום על אדן החלון ותנור לוהט. והנה שם נח לו מנומנם כמעט

חלומי צלויה בעלי גפן

עוד מאכל טעים מהמטבח היווני הנפלא הזה, שלא מפסיק לספק מתנות טעימות ומיוחדות. מטבח שכל כולו ים תיכון, שמן זית וטעמים שכולנו מכירים – מפה.

ליקר דובדבנים ביתי

אני יודעת שיש פה הרבה מתכונים שאני מתחייבת שהם הכי קלים בעולם. נכון, אתם צודקים. גם אני צודקת. הרבה מתכונים באתר שלי הם ממש ממש

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.