מיני לחמניות קשר עדינות

לחמניות המיני הללו הן הצלחה כבירה.

אלו לחמניות חמאה עדינות עם חלב.

אפשר להכין את הבצק ולהכניס למקרר ללילה שלם, מכוסה בניילון נצמד ולמחרת לעצב, להתפיח ולאפות.

מכיוון שהן כאלה מיני אני אוהבת להגיש אותן לפעמים עם המנה הראשונה או סתם לארוחה קלה.

ברגיל אני גם טורפת אותן עם חמאה וריבה.

מה

2 כוסות קמח רב תכליתי אפשרי גם כוסמין או לערבב

1 ביצה קטנה

כפית גדושה שמרים יבשים או חבילת שמרים 25 גרם טריים

1/2-2/3 כוס חלב חמים (להוסיף מעט בכל פעם)

40 גרם חמאה רכה רכה בחום החדר חתוכה לקוביות

2 כפות סוכר

כפית שטוחה מלח

חלמון ביצה+ כף מים טרופים למריחה על הלחמניות

 

איך

מערבלים את הקמח, השמרים, סוכר ומלח.

מוסיפים את החלב החמים ומערבלים, מוסיפים את החמאה הרכה.

מתפיחים היטב.

מחלקים ל-20 חתיכות קטנות, מגלגלים לנחש קצר וקושרים קשר.

אם יש צורך מפדרים את משטח העבודה במעט קמח.

מתפיחים.

מחממים תנור ל-180.

מברישים את הלחמניות בעדינות בחלמון ביצה טרוף עם מעט מים ואופים כ- 12-15 דקות.

זהירות…

ממכר.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סופלאקי עוף ואורז יווני

ככה פתאום בסוף פברואר חום כבד יורד. הניחוח של הלימונים הצהובים מסחרר אותי, הירוק העז של התרד גורם לי לבהות בו שוב ושוב. לימון ותרד

הדורדון

לדורדון  Dordogne אנחנו מגיעים אחרי 4 ימים בברטאני ושלושה ימים בנורמנדי. ואנחנו מתרגשים לקראת ההפתעות הרבות שהוא מכין לנו. המון שיק וחינניות צרפתית. ארכיטקטורה, טירות,

ברוסקטה – מלכת המטבח הטוסקני

לכל מטבח יש את הפטנטים שלו, ההתפתחויות הטבעיות שלו, המאכלים ושיטות הבישול שמכתיבים לו מזג האויר והתנאים הגיאוגרפיים. זה לא מקרי שבמערב אירופה ומרכזה ממעטים

טארט ריבה בשני אופנים

שתי גרסאות להכנת פאי ריבה עם שקדים פרוסים. קצרה וארוכה יותר. מרכיבים: בצק פריך, ריבה, פרוסות שקדים. זהו. עקרונית, אפשר לקנות את כל המרכיבים הללו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.