מיני לחמניות קשר עדינות

לחמניות המיני הללו הן הצלחה כבירה.

אלו לחמניות חמאה עדינות עם חלב.

אפשר להכין את הבצק ולהכניס למקרר ללילה שלם, מכוסה בניילון נצמד ולמחרת לעצב, להתפיח ולאפות.

מכיוון שהן כאלה מיני אני אוהבת להגיש אותן לפעמים עם המנה הראשונה או סתם לארוחה קלה.

ברגיל אני גם טורפת אותן עם חמאה וריבה.

מה

2 כוסות קמח רב תכליתי אפשרי גם כוסמין או לערבב

1 ביצה קטנה

כפית גדושה שמרים יבשים או חבילת שמרים 25 גרם טריים

1/2-2/3 כוס חלב חמים (להוסיף מעט בכל פעם)

40 גרם חמאה רכה רכה בחום החדר חתוכה לקוביות

2 כפות סוכר

כפית שטוחה מלח

חלמון ביצה+ כף מים טרופים למריחה על הלחמניות

 

איך

מערבלים את הקמח, השמרים, סוכר ומלח.

מוסיפים את החלב החמים ומערבלים, מוסיפים את החמאה הרכה.

מתפיחים היטב.

מחלקים ל-20 חתיכות קטנות, מגלגלים לנחש קצר וקושרים קשר.

אם יש צורך מפדרים את משטח העבודה במעט קמח.

מתפיחים.

מחממים תנור ל-180.

מברישים את הלחמניות בעדינות בחלמון ביצה טרוף עם מעט מים ואופים כ- 12-15 דקות.

זהירות…

ממכר.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

האורז הכתום של אמא שלי

אצל המרוקאים במרוקו, לא אכלו אורז. אכלו, בקטנה. קצת בחמין, או כשכאבה הבטן אז בישלו אותו במים ונתנו לחולה ונדמה לי שזהו. פה בארץ, התערבבו

פוקאצ׳ת ענבים שחורים מטוסקנה

כל מי שעוקב אחריי יודע שאני משתגעת על פחממות. ריקות. קמח לבן – כן, לבן – בג׳בטה, בפוקצ׳ה, בפיצה, בפסטה בלחמניות לחמים, קרוואסונים, בעוגות. אני

עוגת ריקוטה ושקדים

זו העוגה הכי קלה בעולם. מפרידים, מקציפים, מערבבים ושולחים לתנור. זהו. כשהיא מצטננת ונוגסים בה, מקבלים טעם שקדים עשיר, התוך שלה לח ועסיסי, כמעט כמו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.