בטטות צלויות בתנור

פעם, כדי לקנות בטטות קטנות ועדינות, היינו חייבים לקנות את הקלקל שהכיל מספר בודד של בטטות במחיר עצום.

היום, בכל הדוכנים בשוק, ערימות של בטטות כתמתמות, נפלאות, דקיקות וטריות, ממש דוגמניות.

הבטטות האלה תמיד עושות לי חשק לזרוק אותן לתנור ולטרוף אותן כמו שהן.

המתכון הזה כל כך קל, שלא תספיקו להגיד ג׳ק והבטטות מוכנות.

מה

6-8 בטטות דוגמניות, קלופות ושלמות

2-3 ענפי טימין עם הגבעול

2 כפות סילאן

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס

איך

להדליק תנור על 180 מעלות.ֿֿ

לערבב את הבטטות עם כל המרכיבים, לפזר אותן בשכבה אחת בתוך תבנית אפיה ולאפות עד שהן רכות, שחומות ומעלפות.

בערך 1/2 שעה.

אפשר להגישן עם שמנת חמוצה או יוגורט, או כמלווה לארוחה שלמה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לביבות בטטה וקוקוס נהדרות

רק בשנים האחרונות התחלתי להתאהב בבטטה. הירק הכתום המתקתק הזה, כבש סוף סוף את ליבי. בדרך כלל תנו לי קישוא, כרובית, כרוב, מנגולד, חציל –

כרעי עוף בחומוס ופלפל יבש

כרעים, עם עצם, בלי עצם, עם עור בלי עור, חומוס רך שהתבשל מבעוד מועד, פלפלים מרוקאיים לוהטים והמון כוסברה בסוף…..ותודו לי. הכי מרוקו עכשיו. חשוב

הזיתים של אסקולי

או באיטלקית L’oliva Ascolana למרות ריבוי עצי הזית באיטליה והשימוש בשמן זית, כמעט שלא מצאתי תבשילים עם זיתים , ממש זיתים בכל המטבח האיטלקי שאני

חלת בטטות ערמונים וטימין

בישלתי צ׳ילי קון קרנה ורציתי נורא להגיש אותו עם לחם. מתכון לצ׳ילי קון קרנה פה  צ׳ילי קון קרנה עם לחם – לא עם אורז. אבל לא

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.