בטטות צלויות בתנור

פעם, כדי לקנות בטטות קטנות ועדינות, היינו חייבים לקנות את הקלקל שהכיל מספר בודד של בטטות במחיר עצום.

היום, בכל הדוכנים בשוק, ערימות של בטטות כתמתמות, נפלאות, דקיקות וטריות, ממש דוגמניות.

הבטטות האלה תמיד עושות לי חשק לזרוק אותן לתנור ולטרוף אותן כמו שהן.

המתכון הזה כל כך קל, שלא תספיקו להגיד ג׳ק והבטטות מוכנות.

מה

6-8 בטטות דוגמניות, קלופות ושלמות

2-3 ענפי טימין עם הגבעול

2 כפות סילאן

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס

איך

להדליק תנור על 180 מעלות.ֿֿ

לערבב את הבטטות עם כל המרכיבים, לפזר אותן בשכבה אחת בתוך תבנית אפיה ולאפות עד שהן רכות, שחומות ומעלפות.

בערך 1/2 שעה.

אפשר להגישן עם שמנת חמוצה או יוגורט, או כמלווה לארוחה שלמה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט יווני קלאסי

קצת צובט בלב כשאתה רואה איזה גלגולים עבר הסלט היווני עם השנים ובמקומות השונים ברחבי העולם בכלל ובישראל בפרט. כי מה ביקשו היוונים בסך הכל?

בף בורגיניון תפוזים

בף בורגיניון הוא מאכל אהוב מאוד אצלינו בבית. בכלל תבשילי קדירה עם בשר בקר הם תענוג גדול. גם ההכנה שלהם היא קלי קלות. כל הקושי

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.