בטטות צלויות בתנור

פעם, כדי לקנות בטטות קטנות ועדינות, היינו חייבים לקנות את הקלקל שהכיל מספר בודד של בטטות במחיר עצום.

היום, בכל הדוכנים בשוק, ערימות של בטטות כתמתמות, נפלאות, דקיקות וטריות, ממש דוגמניות.

הבטטות האלה תמיד עושות לי חשק לזרוק אותן לתנור ולטרוף אותן כמו שהן.

המתכון הזה כל כך קל, שלא תספיקו להגיד ג׳ק והבטטות מוכנות.

מה

6-8 בטטות דוגמניות, קלופות ושלמות

2-3 ענפי טימין עם הגבעול

2 כפות סילאן

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס

איך

להדליק תנור על 180 מעלות.ֿֿ

לערבב את הבטטות עם כל המרכיבים, לפזר אותן בשכבה אחת בתוך תבנית אפיה ולאפות עד שהן רכות, שחומות ומעלפות.

בערך 1/2 שעה.

אפשר להגישן עם שמנת חמוצה או יוגורט, או כמלווה לארוחה שלמה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לחם ביתי בסיר

הרבה אנשים לא יודעים, אבל את הלחם בסיר המציא אופה ניויורקי לפני כעשרים שנה. לא היה לו זמן ללוש את הבצק, הוא ערבב את החומרים

עוף בבצל – העוף של סעודת פורים

זהו העוף של פורים. אוכלים אותו בסעודת פורים, ביחד עם החלה שנעצו בו את ״העיניים של המן״. למתכון החלה  חלת פורים – החלה של המן הרשע

סינטה צרובה בקרם קוקוס תאילנדי

אני לא בטוחה שאצליח להעביר את ההנחיות למתכון הזה ומי שמצליח להכין אותו, זוכה להכין מנה נפלאה נפלאה שהיא גם נורא פשוטה, מהירה וקלה להכנה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.