קייזרשמארן – הפנקייק של הקיסר האוסטרי

אני מתריעה מראש.ֿ

יש פה מתכון לשתי מנות בערך, קטנות, אני ממליצה מראש להגדיל.

שלא תגידו שלא אמרתי.

הפנקייק של הקיסר האוסטרי טעים לא פחות – אולי יותר – מהפנקייק של טראמפ.

מה שבטוח שהוא מהיר יותר ומקצר את עבודת הכנת ארוחת הבוקר בשבתות.

הפטנט של ״קריעת״ הפנקייק עם שני מזלגות משלים את טיגון הפנקייק האוורירי המטורף הזה

והוא גם וסך לנו מראש את החיתוך לביסים.

מה

2 ביצים

1/4 כוס חלב

1/3 כוס קמח תופח או קמח רגיל עם א. אפייה

1 כף סוכר

1 כף רום (אפשר להשמיט)

קורט קטנטן של מלח

1 כף גדושה של צימוקים

20 גרם חמאה לטיגון

מחבת בינונית עם מכסה מתאים

להגשה: אבקת סוכר וריבת אוכמניות

איך 

לטרוף את כל החומרים – מלבד חמאה וצימוקים –  בזהירות ובמהירות לבלילה חלקה ללא גושים.

אם יש חשש לגושים פשוט לסנן.

לחמם מחבת על להבה בינונית בחום בינוני ולהוסיף את החמאה.

לצקת את הבלילה מעל החמאה המומסת ולפזר מיד מעל את הצימוקים.

לכסות ולטגן על להבה נמוכה כ 2 דקות בערך.

להסיר את המכסה ובעזרת שני מזלגות להפוך את הפנקייק.

להתחיל לקרוע אותו לביסים (כמו בסרטון) לעוד דקה בערך.

להסיר מהאש, להעביר לצלחת, לפדר באבקת סוכר ולהגיש עם ריבה אהובה, מייפל, דבש, שוקולד.

מה שבא.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

בולוניה – שמנה, אדומה ומשכילה

לבולוניה אנחנו מגיעים כבר פעם השנייה (ושלישית ורביעית, והפוסט מתעדכן שוב ושוב) לפני כמה שנים הגענו לפה לראשונה, התאהבנו וזהו. אי אפשר אחרת. העיר הזו

דג ים איטליאן סטייל

דג ים, עדיפות לדג לבן אבל כל אחד וטעמו הוא. מהיר במחבת, טעים וקליל. מתאים בעיקר לימות הקיץ החמים שמתרגשים עלינו לטובה. מה  קוביות בגודל

פיקו בולוניה FiCO

FiCO לפוסט נפרד על בולוניה  בולוניה – שמנה, אדומה ומלומדת לפוסט נפרד על אמליה רומניה ולה מרקה  אמליה רומאניה ולה מרקה בשנתיים האחרונות נקשר שמה של בולוניה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.