המאכל הזה כל כך טעים ופשוט, והכנתו אורכת בדיוק 5 דקות.

כל מה שצריך זה דג מעולה.

פילה דג לבן (בעצם אפשר גם עם סלמון) ומעט תבלינים.

אני השתמשתי בפלמידה לבנה שהוא דג אהוב עליי במיוחד.

זהו

מה

1/2 ק״ג פילה דג ללא עור (פלמידה, לוקוס, סלמון) חתוך לקוביות בגודל של 2×2 ס״מ בערך

1 כפית פפריקה באסקית או פפריקה אדומה רגילה

4 כפיות שמן זית

מעט מלח, פלפל שחור גרוס

גרידת לימון

כף גדושה אורגאנו יבש או כל עשב אחר שאוהבים

שיפודי עץ קצרים

איך

מערבבים את חומרי הרוטב ומשרים את קוביות הדגים בו, לפחות חצי שעה.

משפדים לשיפודי עץ שמתאימים לגודל מחבת נון סטיק.

חשוב שהמחבת תהיה נון סטיק !!

מחממים את המחבת על להבה גדולה בחום בינוני ומניחים את השיפודים בזהירות. לא נוגעים במשך 2-3 דקות.

הופכים בזהירות את השיפודים (אם הם נדבקים מעט נעזרת בזהירות במרית) והופכים לצד שני.

מטגנים מכל הצדדים בסך הכל כ-4=5 דקות.

מתעלפים

כדאי לאכול עם סלט ירקות עשיר , טחינה ולחם טוב.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

כרעי עוף בחומוס ופלפל יבש

כרעים, עם עצם, בלי עצם, עם עור בלי עור, חומוס רך שהתבשל מבעוד מועד, פלפלים מרוקאיים לוהטים והמון כוסברה בסוף…..ותודו לי. הכי מרוקו עכשיו. חשוב

ספאנאקופיתה קלאסית

יש מליון גרסאות של הספנאקופיתה אבל בסופו של דבר הן כולן מכילות את התרד והגבינה. ספאנקי – תרד. אני אוהבת ומעדיפה את הסגנון הזה והוספתי

מרק עדשים אפגני

טעים ארומטי חם ומשביע. מה יש פה להוסיף? מה  בצל בינוני קצוץ 2-3 שיני שום קצוצות כף ג׳ינג׳ר קצוץ 1 צ׳ילי 1/4 כפית כמון 1/4

סלט ניסואז My way

כבר יצא לי לאכול סלט ניסואז בכל מיני וורסיות. נדמה לי שכל אחד מכין את הסלט שלו בדרך שלו. באופן כללי סלט ניסואז התכוון להיות

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.