מרק עדשים אפגני

טעים ארומטי חם ומשביע.

מה יש פה להוסיף?

מה 

בצל בינוני קצוץ

2-3 שיני שום קצוצות

כף ג׳ינג׳ר קצוץ

1 צ׳ילי

1/4 כפית כמון

1/4 כפית כוסברה יבשה

1/4 כפית כורכום

2-3 עלי דפנה

מיץ מלימון

2-3 עגבניות אדומות קצוצות או מרוסקות

1 כוס עדשים צהובות או כתומות

1-1.5 כוסות ציר עוף או מים רותחים

כוסברה קצוצה

מלח, פלפל, שמן

1/4 כוס פסטה קטנה מכל סוג

איך 

להוסיף שמן לסיר ולחמם, להוסיף בצל ולטגן להזהבה, להוסיף שום וגי׳נג׳ר ולטגן. להוסיף עגבניות קצוצות ֿולטגן

עוד דקה או שתיים.

להוסיף את התבלינים ולטגן 20 שניות.להסיף את הנוזלים ולבשל עד שקטניות רכות ומתפרקות.

בסוף הבישול להוסיף את הפסטה הקטנה ולבשל עוד 5 דקות.

להגיש עם לימון וכוסברה קצוצה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

טארט טאטן של אמא

האגדה והוויקיפידיה יודעות לספר שהטארט הזה נולד בטעות. בטעות שרפו את הסוכר, בטעות כיסו אותו בבצק וזרקו לתנור, בטעות העוגה נפלה לרצפה ואז הפכו אותה

צ׳ילי קון קארנה

  כשנופל עלינו הסתיו ,אני מתחילה מיד לבשל מאכלים חורפיים וכבדים, גם אם הטמפרטורות בחוץ גבוהות עדיין , וגם אם הדבר מחייב הפעלת מזגנים אבל

וונציאנה מאפה בריוש פאטיסייר

כל מי שכועס עליכם בכל עניין שהוא תאמרו לו : וונציאנה. כשאומרים לי וונציאנה מתפשט על פניי חיוך מטופש ושמח, ואני מדמיינת לי את לחמניית

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.