מרק עדשים אפגני

טעים ארומטי חם ומשביע.

מה יש פה להוסיף?

מה 

בצל בינוני קצוץ

2-3 שיני שום קצוצות

כף ג׳ינג׳ר קצוץ

1 צ׳ילי

1/4 כפית כמון

1/4 כפית כוסברה יבשה

1/4 כפית כורכום

2-3 עלי דפנה

מיץ מלימון

2-3 עגבניות אדומות קצוצות או מרוסקות

1 כוס עדשים צהובות או כתומות

1-1.5 כוסות ציר עוף או מים רותחים

כוסברה קצוצה

מלח, פלפל, שמן

1/4 כוס פסטה קטנה מכל סוג

איך 

להוסיף שמן לסיר ולחמם, להוסיף בצל ולטגן להזהבה, להוסיף שום וגי׳נג׳ר ולטגן. להוסיף עגבניות קצוצות ֿולטגן

עוד דקה או שתיים.

להוסיף את התבלינים ולטגן 20 שניות.להסיף את הנוזלים ולבשל עד שקטניות רכות ומתפרקות.

בסוף הבישול להוסיף את הפסטה הקטנה ולבשל עוד 5 דקות.

להגיש עם לימון וכוסברה קצוצה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

אורז מלכות הודי

אורז מלכותי הודי עדין, עדין עדין מהיר וטעים להפליא מה? 2 כוסות אורז בסמטי שטוף היטב ומושרה במים לפחות שעה 4 כפות קשיו 1 גזר

אמפנדס מיי סטייל – Empanada

זה רק נראה כמו בורק׳ס אבל זה לא ! במקור הבצק של האמפנדה, שהוא מאפה דרום אמריקאי מטריף מטריף מטריף, קצת דחוס וכבד לי. אני

מרק מיניסטרונה מטוסקנה

בחורף מה יותר נכון ממרק מינסטרונה איטלקי מטוסקנה? עשיר בירקות שורש וטעמים נפלאים ועמוקים, שעועית איטלקית וורדרדה אני משמתמשת בבורלוטי  Borlotti  שהיא שעועית מעט וורדרדה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.