טעים ארומטי חם ומשביע.

מה יש פה להוסיף?

מה 

בצל בינוני קצוץ

2-3 שיני שום קצוצות

כף ג׳ינג׳ר קצוץ

1 צ׳ילי

1/4 כפית כמון

1/4 כפית כוסברה יבשה

1/4 כפית כורכום

2-3 עלי דפנה

מיץ מלימון

2-3 עגבניות אדומות קצוצות או מרוסקות

1 כוס עדשים צהובות או כתומות

1-1.5 כוסות ציר עוף או מים רותחים

כוסברה קצוצה

מלח, פלפל, שמן

1/4 כוס פסטה קטנה מכל סוג

איך 

להוסיף שמן לסיר ולחמם, להוסיף בצל ולטגן להזהבה, להוסיף שום וגי׳נג׳ר ולטגן. להוסיף עגבניות קצוצות ֿולטגן

עוד דקה או שתיים.

להוסיף את התבלינים ולטגן 20 שניות.להסיף את הנוזלים ולבשל עד שקטניות רכות ומתפרקות.

בסוף הבישול להוסיף את הפסטה הקטנה ולבשל עוד 5 דקות.

להגיש עם לימון וכוסברה קצוצה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

כדורי דגים ברוטב תרד חמצמץ

לא מכבירה מילים על קציצות הדגים הנפלאות הללו. רק מוסרת מתכון. וזהו. תעשו עם זה מה שאתם רוצים. אני התעלפתי עליהם. מה 1/2 ק״ג דג

עוגת פילו יוונית נהדרת bougatsa

ואז …הגענו לכיכר הגיבורים בשכונת פסיירי המשגעת שבאתונה. ובכיכר בית קפה מסעדה יפהפיה, מעוצבת, תקרותיה גבוהים, הריצוף, החלונות השולחנות, הכל בטוב טעם, משוחזר ונאמן למקור.

צזיקי חצילים קלויים

צזיקי הולך עם הכל: בשרים צלויים, לביבות מטוגנות, ירקות טריים, סתם עם כף לטרוף. קריר, טעים, חמצמץ.ֿ כל יוון בביס אחד. כדי להפוך את הצזיקי

סשימי סלמון אסייתי

פשוט, מהיר, טעים, קל עד כדי מבוכה. סשימי סלמון או כל דג טרי אחר…… מה 200 גרם סלמון טרי ללא עור פרוס לרצועות דקות מאוד

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.