טורטליני גבינות ברוטב עגבניות

אפשר לקנות את הטורטליני ואפשר להכין אותם בבית וזו לא עבודה קשה כלל וכלל.

אפשר גם להכין רביולי שזו פסטה ממולאת אחרת וקלה יותר לקיפול.

רוטב העגבניות האיטלקי הקלאסי כל כך פשוט שזה לא ייאמן. כמה פשוט כמה טעים בדיוק כמו המוטו

של המטבח המוופלא הזה.

כל מה שצריך זה בקבוק פאסטה (עגבניות מרוסקות מסוננות), שום, שמן זית ועשרים דקות.

מתכון לטורטליני

פסטה ממולאת אני אוהבת להכין מתערובת של קמח לחם וקמח דורום לפסטה. אפשר להסתפק בקמח לחם בלבד אם אין קמח פסטה.

כוס קמחים מעורב

1 ביצה קטנה

מעט מים

מעט מלח.

לשים את כל המרכיבים לבצק נעים וחלק מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד למנוחה של חצי שעה.

על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה דק מאוד וגדול.

קורצים עיגולים וממלאים בכל עיגול מעט מהמלית שבוחרים, מרטיבים את השוליים ומקפלים את הטורטליני.

אפשר גם לקפל לרביולי בצורת חצי ירח אולם הכי חשוב זה להרטיב את הקצוות ולהדק היטב שלא ייפתחו בבישול.

אם לא מבשלים את הטורטליני מיד אפשר להקפיא אותם ולשמור לאחר כך.

מילוי גבינות 

3 כפות גבינת שמנת

3 כפות פרמז׳ן מגורר

3 כפות גבינה צפתית מלוחה

3 כפות גבינה קשה אחרת לגירור

אפשר להחליט שמשתמשים רק בסוג אחד של גבינות שאוהבים.

חלמון אחד

מעט מלח.

מערבבים היטב.

לרוטב עגבניות 

כוס פאסטה

מלח, פלפל, שמן זית

2-3 שיני שום קצוצים

מעט צ׳ילי (אופציונאלי)

עלי בזיליקום

גבינת פרמז׳ן לגירור

בסיר מוסיפים מעט שמן זית ואת השום, מטגנים מספר שניות מוסיפים בזהירות את הפאסטה את המלח והפלפל ומערבבים מעט.

מנמיכים ומבשלים כרבע שעה מכוסה. אם יש צורך מוסיפים מעט מים.

מבשלים את הטורטליני במים רותחים לפי הוראות היצרן או אם הם ביתיים בערך 3-4 דקות, מעבירים לרוטב ומבשלים עוד דקה.

מסירים מהאש, מוסיפים בזיליקום ומערבבים.

גוררים מעל גבינת פרמז׳ן או פקורינו.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קבאב ערבי בשמיכת בצק שמרים

ונתחיל מהסוף. בסוף – הקבאב רוחש במחבת המתכת, עטוף בעסיסיות של פרוסות עגבניות אדומות צלויות, בצל ופלפל חריף וכולם מכוסים בשמיכת בצק שמרים קריספית ונהדרת.

מרק מיניסטרונה מטוסקנה

בחורף מה יותר נכון ממרק מינסטרונה איטלקי מטוסקנה? עשיר בירקות שורש וטעמים נפלאים ועמוקים, שעועית איטלקית וורדרדה אני משמתמשת בבורלוטי  Borlotti  שהיא שעועית מעט וורדרדה

עוף בקארי בסגנון הודי

תבשיל מופלא, עם ריחות תבלינים עזים, סמיך וקטיפתי שלוקח אותי למסעדה הודית בבנגקוק. הסבא של הסבא של הבעלים הגיע מהודו והביא איתו מה שנקרא ״תאי

בלוויל belleville – רובע 20 בפריז

מסלול הליכה :5 ק״מ בערך (בשילוב ת.ציבורית) מטרו: Port De Montereuill (ירוק חאקי מספר 3) כולי רינה ודיצה היום.ֿ היום, נבלה באחת השכונות הכי מרתקות

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.