ביסקוטי שוקולד ופיסטוקים

בֿיסקוטי.

אחת העוגיות המפורסמות בעולם והכי טעימה עבורי.

העוגיה הקלאסית מקבלת לבוש שוקולדי ופיסטוקים קלויים……

לטבול את קצותיהן של הביסקוטי בתוך קפה או תה רותח ולהתעלף.

מהמתכון מתקבלים 2 כיכרות גדולות ובסה״כ כ- 30 ביסקוטי גדולים

מה

2.5 כוסות קמח מנופה

כפית אבקת אפיה

חצי כפית סודה לשתיה

1/2 כפית מלח

150 גרם חמאה רכה רכה

גרידה מלימון אחד ותפוז אחד

כוס סוכר

2 ביצים גדולות

כף ווניל

כוס פיסטוקים קלויים וקצוצים

100 גרם פניני שוקולד או שוקולד קצוץ

חלמון טרוף

איך 

במיקסר או בקערה עם כף מערבלים את החמאה הרכה עם הסוכר, הווניל וגרידות ההדרים.

מערבבים את הקמח, א. אפיה, סודה לשתיה ומלח.

מוסיפים לתערובת החמאה את תערובת הקמח ומערבבים בזריזות ומהר, אין לעבד יותר מידי.

מוסיפים את השוקולד הקצוץ והפיסטוקים, מאחדים ומחלקים לשתי כיכרות גדולות וארוכות. אורך כל כיכר בערך 20-25 ס״מ.

מניחים על תבנית אפייה עם נייר אפייה ומברישים את הכיכרות היטב בחלמון.

אופים את הכיכרות כ-25 דקות.

מוציאים ומצננים כ-20 דקות.

בסכין חדה מאוד חותכים את הכיכרות לפרוסות בעובי של כ-1 ס״מ ומחזירים לתבנית.

חשוב להשתמש בסכין חדה מאוד כדי שהביסקוטי לא יתפוררו.

מנמיכים את חום התנור ל- 150 ואופים עוד כ-20 דקות או עד שהביסקוטי יבשים לגמרי.

מצננים ומתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

בטטות צלויות בתנור

פעם, כדי לקנות בטטות קטנות ועדינות, היינו חייבים לקנות את הקלקל שהכיל מספר בודד של בטטות במחיר עצום. היום, בכל הדוכנים בשוק, ערימות של בטטות

סלמון בגלייז אסייתי

זו מנה שאני ממש ממש ממש אוהבת. היא באמת טעימה ומהירה להכנה, היא מרשימה והיא כיפית צריך רק להזהר כשהופכים את קוביות הסלמון שלא יתפוררו.

הואה הין עיר המלכים התאילנדים

נוחתים כשיצאנו מהמטוס אל תוך השרוול שמוביל לאולם הבאים בשדה התעופה בבנגקוק, יכולתי להישבע שאני מריחה ג׳ינג׳ר ולמון גראס. למון גראס טרי, שקטמו את קצהו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.