ביסקוטי שוקולד ופיסטוקים

בֿיסקוטי.

אחת העוגיות המפורסמות בעולם והכי טעימה עבורי.

העוגיה הקלאסית מקבלת לבוש שוקולדי ופיסטוקים קלויים……

לטבול את קצותיהן של הביסקוטי בתוך קפה או תה רותח ולהתעלף.

מהמתכון מתקבלים 2 כיכרות גדולות ובסה״כ כ- 30 ביסקוטי גדולים

מה

2.5 כוסות קמח מנופה

כפית אבקת אפיה

חצי כפית סודה לשתיה

1/2 כפית מלח

150 גרם חמאה רכה רכה

גרידה מלימון אחד ותפוז אחד

כוס סוכר

2 ביצים גדולות

כף ווניל

כוס פיסטוקים קלויים וקצוצים

100 גרם פניני שוקולד או שוקולד קצוץ

חלמון טרוף

איך 

במיקסר או בקערה עם כף מערבלים את החמאה הרכה עם הסוכר, הווניל וגרידות ההדרים.

מערבבים את הקמח, א. אפיה, סודה לשתיה ומלח.

מוסיפים לתערובת החמאה את תערובת הקמח ומערבבים בזריזות ומהר, אין לעבד יותר מידי.

מוסיפים את השוקולד הקצוץ והפיסטוקים, מאחדים ומחלקים לשתי כיכרות גדולות וארוכות. אורך כל כיכר בערך 20-25 ס״מ.

מניחים על תבנית אפייה עם נייר אפייה ומברישים את הכיכרות היטב בחלמון.

אופים את הכיכרות כ-25 דקות.

מוציאים ומצננים כ-20 דקות.

בסכין חדה מאוד חותכים את הכיכרות לפרוסות בעובי של כ-1 ס״מ ומחזירים לתבנית.

חשוב להשתמש בסכין חדה מאוד כדי שהביסקוטי לא יתפוררו.

מנמיכים את חום התנור ל- 150 ואופים עוד כ-20 דקות או עד שהביסקוטי יבשים לגמרי.

מצננים ומתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מנהטן – ניו יורק סיטי

סוערת, מתחדשת, מעניינת, הסטורית וטעימה. השכונה המזרחית, למטה במנהטן, זו שנמצאת ממש מול ברוקלין ואליה הגיעו המהגרים הראשונים מאירופה. האמריקאים קוראים לה lower east side manhattan.

אורז וקייל בעגבניות

מה שתרצו: אורז, גריסים, קינואה,בורגול, פתיתים או אורז בן גוריון. הכל הולך בתבשיל הזה והכי כיף זה לגוון ובכל פעם להכין אותו עם מרכיב אחר.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.