חטיפי חומוס ופול

בכל פיצוציה ופיצוחיה אפשר למצוא קטניות מטגנות: חומוס, פול, אפונה.

זה מלוח, זה טעים והכי מתאים עם משקה חריף.

אצל אמא שלי, שהאורחים לא פסקו להגיע, היא תמיד הגישה לאפריטיף את הפיצוחים האלה.

לא קנתה.

גם אני לא.

אין להשוות את טעמם של אלו שמכינים בבית לאלו שקונים בפיצוחיה. באמת שלא.

גם ההכנה לא מסובכת בכלל.

 

מה ואיך 

1 כוס חומוס או פול יבשים מושרים לילה שלם

מלח, פלפל

שמן לטיגון

כפית אבקת אפייה

מייבשים את הקטניות ששרו לילה במים. מערבבים אותם באבקת אפייה.

מחממים שמן עמוק כמו לצ׳יפס ומטגנים את הקטניות, כל סוג בנפרד, על להבה בינונית עד שהן מתפצחות וזהובות.

מעבירים לנייר סופג ובוזקים מלח ופלפל שחור.

הם נהדרים עם קוקטיילים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מוס שוקולד צרפתי עם מלח

מוס שוקולד צרפתי מלוח. תאכלס זה מוס שוקולד קלאסי, טעים ועשיר שהוספתי לו מלח. מי שמסתייג מהמליחות (חבל, מדובר בטעם מעניין ואחר), יכול פשוט להשמיט

המימונה

הא לאלאלה מימונה…. בואו, התקרבו, עוד קצת בואו לקרוא מה היא המימונה. באמת. המימונה  אצל אמא תמיד היתה מיוחדת. כמוה. לאמא היה מוניטין של בשלנית

לחם בריאות איטלקי

אף אחד לא ממציא שום דבר. טוב, כמעט שלא. מי ש״המציא״ את לחם הבריאות בעצם הכין לחם מיוחד שמכינים האיטלקים בצפון איטליה (לומברדיה) בחגיגות של

ליקר דובדבנים ביתי

אני יודעת שיש פה הרבה מתכונים שאני מתחייבת שהם הכי קלים בעולם. נכון, אתם צודקים. גם אני צודקת. הרבה מתכונים באתר שלי הם ממש ממש

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.