קדירת בקר וירקות בסגנון טורקי

המפליא בקדירה המופלאה הזו היא המהירות שמכינים אותה.

כל כך מתאימה לעכשיו, לסתיו האפרפר ולחורף המתקרב.

חותכים את כל הירקות וקוביות הבשר, מתבלים ושולחים לתנור למספר שעות.

חוזרים אחרי הקפה עם החברה, סיר אורז לבן והארוחה מוכנה.

זהו.

אני אוהבת להכניס את התבשיל הזה לקדירת חרס אבל אפשר להכניס אותה לסיר כבד ולשלוח לתנור יצא נהדר.

מה 

1 ק״ג בשר צלי לבישול ארוך חתוך לקוביות (צלי כתף, שריר, צלעות, כתף)

2 חצילים בינוניים יפים וטריים

2 פלפלים ירוקים יפים וטריים

2 בצלים בינוניים אדומים

2 עגבניות אדומות

3-4 שיני שום קצוצות

3-4 כפות שמן זית

מלח, פלפל

2 כפות נענע מיובשת

1/2 כפית גרגרי צ׳ילי

1 כף רסק עגבניות משובח

1 כוס מים רותחים.

איך 

קוצצים את כל הירקות לקוביות בינוניות.

מערבבים את כל המרכיבים ביחד ומעבירים לקדירה.

מחממים תנור ל 130 מעלות.

מכסים את התבשיל בנייר אפייה, מהדקים אותו על פני התבשיל ומעל מניחים את המכסה.

מעבירים לתנור ל 3-5 שעות, עד שהבשר רך רך והירקות רכים.

כדאי פעם בשעה לבדוק שהנוזלים לא התאדו מידי ואם כן להוסיף מעט מים רותחים.

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלמון בסלסה בציפוי אגוזי מלך

המנה הזו מאוד אלגנטית בעיניי. היא גם קלה להכנה ואת רובה אפשר להכין מראש. לאפות ברגע האחרון, להניח בצלחת, לקשט ולהגיש. היא טעימה כמנה ראשונה

עוגיות נוטלה איטלקיות

האיטלקים קוראים להן ״עין השור״ או באיטלקית Occhio di bue. הכי הם אוהבים למלא אותן בממרח נוטלה, אבל גם עם ריבת משמשים וריבת שזיפים אדומה.

הגונדי של רחל

אך רחל רחל…מקסימה, עדינה, ביישנית ונחבאת לכלים, כך הכרתי אותה אז, כשהיינו אמהות צעירות, בבניין חדש, שאפילו את החצר עדיין לא סיימו. סימני טיח ואבנים

אפרטיבו – מגש אירוח איטלקי

הקרש הזה, שעמוס בדברים טובים, הוא ארוחה קלה ומקובלת בצפון איטליה. אתה יכול לשבת בבולוניה או במודנה או בכל מקום באזור ובמקום ארוחה גדולה עם

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.