פנינים של גריסים

גריסי פנינה זהובים בסיר שלכם

אכלתי אותם במסעדה טורקית נהדרת. צ׳ייה.

במקום תוספת של אורז, או קוסקוס או פתיתים יש תחליף ראוי, טעים ומיוחד : גריסי פנינה.

באיסטנבול טיגנו אותם עם פתיתים ארוכים, מה שאנחנו אוהבים לכנות ״אורז בן גוריון״.

זה נפלא ביחד.

מה 

1.5 כוסות גריסי פנינה

1/2 כוס אורז בן גוריון או פתיתים עגולים

3.5 כוסות מים רותחים

שמן זית

מלח ופלפל

איך 

הכי פשוט בעולם.

מסיפים שמן לסיר ומוסיפים את אורז בן גוריון מטגנים אותו עד שהוא מזהיב-משחים מאוד.

מוסיפים לו את גריסי הפנינה ומטגנים עוד דקה.

מוסיפים מלח ופלפל ומים רותחים.

מעבירים ללהבה קטנה, מכסים ומבשלים בערך 15-20 דקות.

מפוררים עם מזלג.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

הדורדון

לדורדון  Dordogne אנחנו מגיעים אחרי 4 ימים בברטאני ושלושה ימים בנורמנדי. ואנחנו מתרגשים לקראת ההפתעות הרבות שהוא מכין לנו. המון שיק וחינניות צרפתית. ארכיטקטורה, טירות,

מאפה תפוא ובשר נהדר

יש מאכלים, שבתהליך ההכנה שלהם הם נראים רע, באמת, ממש לא אטרקטיביים ולא מגרים כמו חמין למשל. אבל…..כשהמאכל משלים את תהליך הבישול  – המראה שלו

הרובע הלטיני – רובע 5 בפריז

מסלול הליכה : 5.5 ק״מ. מטרו : pont marie (קו 7 וורוד)  הבוקר הוא בעיקר בוקר של שווקים נחשבים בגדה השמאלית ושל שני גנים גדולים,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.