פנינים של גריסים

גריסי פנינה זהובים בסיר שלכם

אכלתי אותם במסעדה טורקית נהדרת. צ׳ייה.

במקום תוספת של אורז, או קוסקוס או פתיתים יש תחליף ראוי, טעים ומיוחד : גריסי פנינה.

באיסטנבול טיגנו אותם עם פתיתים ארוכים, מה שאנחנו אוהבים לכנות ״אורז בן גוריון״.

זה נפלא ביחד.

מה 

1.5 כוסות גריסי פנינה

1/2 כוס אורז בן גוריון או פתיתים עגולים

3.5 כוסות מים רותחים

שמן זית

מלח ופלפל

איך 

הכי פשוט בעולם.

מסיפים שמן לסיר ומוסיפים את אורז בן גוריון מטגנים אותו עד שהוא מזהיב-משחים מאוד.

מוסיפים לו את גריסי הפנינה ומטגנים עוד דקה.

מוסיפים מלח ופלפל ומים רותחים.

מעבירים ללהבה קטנה, מכסים ומבשלים בערך 15-20 דקות.

מפוררים עם מזלג.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קצ׳יו פפה פסטה רומאית

קצ׳יו פפה היא פסטה מאזור לציו שם נמצאת העיר רומא. קצ׳יו היא הגבינה  ופפה הוא פלפל – הכוונה פה לגבינת הפקורינו הרומאית שעושים מחלב כבשים

קנולי סיציאליאני

 כדאי להתחיל מהסוף. כדי להכין קנולי צריך גלילים מיוחדים שעל שמם מכונה המאכל הנפלא הזה. אפשר למצוא אותם בכל חנות כלי בישול. עכשיו שיש לנו

דג אוהב קארי ? בריאני סלמון הודי

תת- היבשת הטעימה בעיניי, הודו היא ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. תת יבשת ענקית שבתוכה מיליארד הודים, שעושה רושם שכל מה שהם עושים כל היום זה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.