טונה בהכנה ביתית

לא האמנתי כמה קל להכין טונה ביתית.

בבית אנחנו משמתמשים יחסית הרבה בטונה.

הטונה ״סותמת״ לי הרבה חורים.

סלט מהיר של טונה, מלפפון חמוץ ותירס ולעבודה או ארוחת ערב קלה כשאין דבר מה אחר בנמצא.

מטונה אני גם מכינה קציצות מטוגנות, או קציצות טונה ברוטב וגם מכינה מאכלים כמו הויטאלו טונאטו.

מדובר במאכל איטלקי משגע של פרוסות בשר עגל, שבושל ארוכות ונפרס דק דק ומעליו – רוטב טונה חמצמץ משגע. (יום אחד עוד אכתוב מתכון לזה).

וכמובן שהיא נהדרת, נהדרת בסלט ניסואז קיצי ומרענן . למתכון הניסואז  סלט ניסואז.

קיצר, טונה זה אחלה.

והטונה הביתית – הכי אחלה שבעולם.

1/2 דקה עבודה וההבדלים תהומיים.

מה

פרוסת דג טונה אדומה 250 גרם בערך

אפשרי גם לקחת פילטים של טונה מדגים שונים ממשפחת הטונה למשל דג פלמידה.

מים בסיר ביחס של כוס מים + 2 כפיות מלח. מליחות המים צריכה להיות כמו של ים.  איך

הכי פשוט בעולם.

מרתיחים בסיר את המים והמלח, וכשהמים רותחים מוסיפים בזהירות את הטונה ומבשלים בערך 1/4 שעה.

משאירים את הטונה להצטנן במים.

מסננים את הטונה ומוסיפים לה כל טעם שאוהבים: שמן זית, עשבי תיבול, שום, וכמובן לסלט ניסואז שהקישור למתכון שלו למעלה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוף בבצל – העוף של סעודת פורים

זהו העוף של פורים. אוכלים אותו בסעודת פורים, ביחד עם החלה שנעצו בו את ״העיניים של המן״. למתכון החלה  חלת פורים – החלה של המן הרשע

אפרטיבו – מגש אירוח איטלקי

הקרש הזה, שעמוס בדברים טובים, הוא ארוחה קלה ומקובלת בצפון איטליה. אתה יכול לשבת בבולוניה או במודנה או בכל מקום באזור ובמקום ארוחה גדולה עם

שעועית ברוקלין

שעועית ברוקלין, כי אכלנו אותה במסעדה בברוקלין לפני הרבה שנים והיא היתה כל כך טעימה שלא שכחנו ממנה מאז. אז כשבא לי משהו מהיר ומיוחד,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.