אני יודעת שיש פה הרבה מתכונים שאני מתחייבת שהם הכי קלים בעולם.
נכון, אתם צודקים.
גם אני צודקת.
הרבה מתכונים באתר שלי הם ממש ממש קלים להכנה.
אבל הליקר הזה……
בואו…קראו את המתכון ואז תתווכחו איתי.
מה
1 ק״ג דובדבנים אדומים שטופים עם הגבעולים.
1 ק״ג סוכר
2 כוסות וודקה או אלכוהול נקי (אופציונאלי)
איך
בתוך צנצנת זכוכית מוסיפים את הדובדבנים והסוכר, סוגרים את הצנצנת ומעבירים לתוך הארון במקום שלא מגיע אור.
פעם בשבוע מוציאים ומערבבים עם כף גדולה.
כך במשך 6-8 שבועות.
זהו.
יש לכם ליקר דובדבנים.
עכשיו אתם יכולים להחליט אם אתם רוצים אותו אלכוהולי במידה מחוזקת, אם כן, הוסיפו את הוודקה או האלכוהול וזהו.
אפשר לסנן את הדובדבנים ולאכול אותם as is ואני לא רואה שום סיבה למה לא להגיש את הליקר בכוס יפה+דובדבנים+כפית קטנה לדוג אותם.
מזל טוב.
אתם הורים גאים לצנצנת ליקר דובדבנים ביתי.