סלט ירקות ואגוזים טורקי

הטורקים קוראים לו גבורדה סלטסיה –  Gavurdağ salatasi  – ואפשר למצוא אותו בכל השווארמיות ומסעדות הפועלים ברחבי איסטנבול.

תמיד הוא מגיע טרי, עם פלח לימון ליד והאמת….אחריו כבר אפשר לוותר על הכל.

נראה לכם?

איזה אוכל יש באיסטנבול, אני לא מתביישת להכריז בקול רם:

אני נוסעת לאיסטנבול כדי לאכול.

זהו אמרתי.

אז בואי תראו איזה סלט מעלף זה ואחר כך תודו לי. ֿ

מה זה תודו לי…

מה

3 עגבניות אדומות בשלות ומוצקות קצוצות לקוביות

2 מלפפונים מוצקים צעירים עם הקליפה קצוצים לקוביות

1/2 פלפל חריף ירוק קצוץ

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

חצי בצל אדום קצוץ לקוביות

2 ענפי בצל ירוק שטופים קצוצים (החלק הירוק והלבן)

3 כפות אגוזי מלך קצוצים

1/2 כפית שבבי פפריקה (חריף או מתוק לפי הטעם)

1/2 כפית נענע מיובשת

1/4 כפית סומק

מלח

1/2 לימון סחוט

2-3 כפות רכז רימונים

1-2 כפות שמן זית

שן שום כתושה (אופציונאלי)

איך

פשוט מערבבים ומתעלפים.

זהו.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

דג אוהב קארי ? בריאני סלמון הודי

תת- היבשת הטעימה בעיניי, הודו היא ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. תת יבשת ענקית שבתוכה מיליארד הודים, שעושה רושם שכל מה שהם עושים כל היום זה

האורז הלבן של מתי

מתי היה אקס חמי איש חם וטוב לב. מתי שהגיע ממטבח יווני מפואר אהב וידע לבשל והוא בישל לנו אוכל נהדר. למשל את העוף המושלם

סלמון בסלסה בציפוי אגוזי מלך

המנה הזו מאוד אלגנטית בעיניי. היא גם קלה להכנה ואת רובה אפשר להכין מראש. לאפות ברגע האחרון, להניח בצלחת, לקשט ולהגיש. היא טעימה כמנה ראשונה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.