כפי שאין צורך להציג את הפסטה, כך אין צורך להציג את הפסטה פסטו.

רק לדעת שהפסטו מגיע מאזור ליגוריה, שהוא אחד מ-20 המחוזות של איטליה ושם נמצאת גם הריביירה האיטלקית, בצפון מזרח איטליה והיא אחת ממנות הפסטה האהובות בעולם כולו.

שדות הבזיליקום של ליגוריה מוכרים היטב בכל איטליה והם סמל ואיכות לירק המריר-ריחני המופלא הזה.

ואפשר גם להכין אותה בסגנון טבעוני.

מתכון לפסטו אפשר למצוא כאן:

פסטה פסטו

לרוטב הפסטה פסטו

250 גרם פסטה מבושלת מכל סוג שאוהבים

4-5 כפות פסטו גדושות (אפשר יותר לפי הטעם)

1/2 קופסת שמנת מתוקה

פרמז׳ן או פקורינו מגוררים

איך

פשוט מאוד.

מחממים את השמנת המתוקה בקלחת, מוסיפים לה את הפסטו, מערבבים ומורידים מיד לפני שהפסטו משחיר.

מערבבים עם הפסטה ומגררים מעל פרמזקן או פקורינו.

בסגנון הטבעוני פשוט משמיטים את השמנת ומוסיפים חצי כוס חלב שקדים/אורז או ממירים בשמנת צמחית

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

כדורי בשר זעירים ברוטב דובדבנים

מהמטבח הטורקי, מאזור גאזינטאפ שבתורכיה הענקית עם האוכל המדהים. מתכון עתיק ועונתי של כדורי טלה עדינים וקטנים שוחים ברוטב דובדבנים טרי. למי שמתעצל לגלען את

שווקי פשפשים בעולם

השווקים ואני  שווקים הם אהבה גדולה. שווקי אוכל, שווקי פשפשים. שווקים בכלל. לינק לפוסט על שווקי אוכל בעולם: שווקי אוכל בעולם שווקי פשפשים מספרים היסטוריה:

מוקקה – קדירת דג ברזילאית

מוקאקה תבשיל דגים ברזילאי שהכרתי במקרה. והסיפור שהיה כך היה: נטפליקס ענקית הסדרות והסרטים האינטרנטית מוציאה מתחת לידיה סדרות תרבות ואוכל מהטובות שראיתי בחיי. אחת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.