טונה בהכנה ביתית

לא האמנתי כמה קל להכין טונה ביתית.

בבית אנחנו משמתמשים יחסית הרבה בטונה.

הטונה ״סותמת״ לי הרבה חורים.

סלט מהיר של טונה, מלפפון חמוץ ותירס ולעבודה או ארוחת ערב קלה כשאין דבר מה אחר בנמצא.

מטונה אני גם מכינה קציצות מטוגנות, או קציצות טונה ברוטב וגם מכינה מאכלים כמו הויטאלו טונאטו.

מדובר במאכל איטלקי משגע של פרוסות בשר עגל, שבושל ארוכות ונפרס דק דק ומעליו – רוטב טונה חמצמץ משגע. (יום אחד עוד אכתוב מתכון לזה).

וכמובן שהיא נהדרת, נהדרת בסלט ניסואז קיצי ומרענן . למתכון הניסואז  סלט ניסואז.

קיצר, טונה זה אחלה.

והטונה הביתית – הכי אחלה שבעולם.

1/2 דקה עבודה וההבדלים תהומיים.

מה

פרוסת דג טונה אדומה 250 גרם בערך

אפשרי גם לקחת פילטים של טונה מדגים שונים ממשפחת הטונה למשל דג פלמידה.

מים בסיר ביחס של כוס מים + 2 כפיות מלח. מליחות המים צריכה להיות כמו של ים.  איך

הכי פשוט בעולם.

מרתיחים בסיר את המים והמלח, וכשהמים רותחים מוסיפים בזהירות את הטונה ומבשלים בערך 1/4 שעה.

משאירים את הטונה להצטנן במים.

מסננים את הטונה ומוסיפים לה כל טעם שאוהבים: שמן זית, עשבי תיבול, שום, וכמובן לסלט ניסואז שהקישור למתכון שלו למעלה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרק שושברק בעגבניות

קודם כל הירגעו!! אין צורך להכין בצק בבית אפשר לקנות אותו היום  בכל חנות אסייתית. בצק הטורטוליני נמכר חתוך ומוכן למילוי, עגול או מרובע, ומכינים

סלט שומר של הנקסטדור

איך לא הכרתי את הסלט הזה קודם?? איזה טעים! מרענן, אחר, משביע, מדליק, שונה. קיצר. תכינו. מה ראש שומר גדול פרוס לרצועות דקות דקות דקות

תפוחי האדמה של הסטון

ראיתי בטיקטוק את הסרטונים להכנת תפוחי האדמה הנפלאים הללו וצחקתי נורא. מי שהמציא את הפטנט הגאוני הזה הוא לא אחר מהשף הבריטי המצחיק, המשוגע, היצירתי

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.