מעטפות פילו במילוי תרד וגבינות

כל כך הרבה מתכונים למאפי תרד וגבינה יש.

כולם טעימים כולם יפים, כולם קריספיים אבל המאפים הללו טיפה׳לה מיוחדים והמילוי העשיר נהדר.

הם כאלו דקיקים, ויפים ואלגנטיים…..

ומזמינים לפה אחד, ועוד אחד, ועוד אחד.

מה

חבילת פילו מופשרות וחתוכה לריבועים בגודל של 15×15 ס״מ

חבילת קוטג׳ 9% מסוננת לפחות שעה (מניחה נייר סופג כפול על מסננת ושופכת לתוכו את הגבינה וזהו)

2 כפות קמח

3 ביצים

3 כוסות גבינה מגוררת מעורבת (צפתית מלוחה קשה, מוצרלה ופמרז׳ן או  כל גבינה שאתם אוהבים)

חבילת תרד שטופה, חלוטה במים רותחים, סחוטה וקצוצה או קפואה מופשרת, סחוטה וקצוצה

טיפונת מלח, פלפל שחור גרוס ומעט אגוז מוסקט מגורר

התערובת צריכה להיות ״יבשה״ מעט. אם מרגישים שהיא לחה מידי כדאי להוסיף כף פירורי לחם. אני לא רוצה שהיא תרטיב לי את הפילו.

כל מנה תהיה מ- 2 ריבועים שמונחים אחד על השני ומשומנים קלות רק בחלק העליון.

להניח כף גדושה מהמילוי, למרוח אותה מעט על הפילו ולהשאיר שוליים רחבים יחסית.

לקפל למעטפה פתוחה (כמו בתמונה).

לשמן תבנית היטב ולהניח עליה את מעטפות הפילו לשמן בעדינות גם את שולי ה״מעטפה״.

לאפות כ-20 דקות ב-180  מעלות או עד שהמאפים שחומים וקריספיים.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לחמא בעג׳ין פיוז׳ן סטייל

את הפיצה הזו אפשר לאפות על בצק עלים, פיתה עירקאית או טורטייה. אנחנו  מאוד אוהבים את הפיצה המהירה והטעימה הזו. מה חבילת בצק עלים מופשר

עוגיות נוטלה איטלקיות

האיטלקים קוראים להן ״עין השור״ או באיטלקית Occhio di bue. הכי הם אוהבים למלא אותן בממרח נוטלה, אבל גם עם ריבת משמשים וריבת שזיפים אדומה.

וואפל בלגי

פעם, כדי להכין וואפל בלגי היה צורך שכמעט לא היה בהישג יד, היום בכל פינת סופר יש מכשיר וואפל קטן, קומפקטי וזמין. ותאכלס וואפל בלגי,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.