מעטפות פילו במילוי תרד וגבינות

כל כך הרבה מתכונים למאפי תרד וגבינה יש.

כולם טעימים כולם יפים, כולם קריספיים אבל המאפים הללו טיפה׳לה מיוחדים והמילוי העשיר נהדר.

הם כאלו דקיקים, ויפים ואלגנטיים…..

ומזמינים לפה אחד, ועוד אחד, ועוד אחד.

מה

חבילת פילו מופשרות וחתוכה לריבועים בגודל של 15×15 ס״מ

חבילת קוטג׳ 9% מסוננת לפחות שעה (מניחה נייר סופג כפול על מסננת ושופכת לתוכו את הגבינה וזהו)

2 כפות קמח

3 ביצים

3 כוסות גבינה מגוררת מעורבת (צפתית מלוחה קשה, מוצרלה ופמרז׳ן או  כל גבינה שאתם אוהבים)

חבילת תרד שטופה, חלוטה במים רותחים, סחוטה וקצוצה או קפואה מופשרת, סחוטה וקצוצה

טיפונת מלח, פלפל שחור גרוס ומעט אגוז מוסקט מגורר

התערובת צריכה להיות ״יבשה״ מעט. אם מרגישים שהיא לחה מידי כדאי להוסיף כף פירורי לחם. אני לא רוצה שהיא תרטיב לי את הפילו.

כל מנה תהיה מ- 2 ריבועים שמונחים אחד על השני ומשומנים קלות רק בחלק העליון.

להניח כף גדושה מהמילוי, למרוח אותה מעט על הפילו ולהשאיר שוליים רחבים יחסית.

לקפל למעטפה פתוחה (כמו בתמונה).

לשמן תבנית היטב ולהניח עליה את מעטפות הפילו לשמן בעדינות גם את שולי ה״מעטפה״.

לאפות כ-20 דקות ב-180  מעלות או עד שהמאפים שחומים וקריספיים.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קרקרים בריאות טבעוניים בדקה וחצי

הקרקרים הללו מסתובבים ברשת בכל מיני וריאציות. ניסיתי את כולן. ובסופו של דבר שיקללתי את הטוב מכל אחד מהמתכונים והנה המתכון המנצח. המתכון כל כך

בליחת – קציצות דגים מצריות

לסבתא רוזה היו קשיי דיבור. כמעט שלא הבנתי אותה מעולם ותמיד נזקקתי לאחד מהנכדים או מבני המשפחה שיסביר לי מה היא אומרת. את כל המשפטים

קציצות בורגול ובשר טורקיות

topalac הקציצות האלה הן מה שנקרא: התוספת כבר בפנים. למה? כי לבשר הטחון מתחבר, מתערבל, מתבלבל לו הבורגול. ולא מדובר בכף או שתיים, אלא במנה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.