בשר בקר מקסיקני צלוי לשלמות

בעצם אני שומרת לעצמי את המתכון הנפלא הזה, של סינטה מתובלת, שצליתי היטב על הגריל

ובסופו של דבר השתמשתי בו למילוי טורטיות.

תאכלס בפעם הבאה אשתמש בו לתיבול שיפודי בקר.

מה

1/2 ק״ג סינטה ללא השומן פרוסה לשתי רצועות שוות

כף פפריקה מעושנת

מיץ מתפוז אחד

מעט צ׳ילי

2 כפות סויה

מעט מלח ופלפל שחור גרוס

כף סוכר חום

מיץ מחצי לימון קטן

כפית כמון טחון

שמן זית

איך

משרים את הבשר בכל התבלינים והרטבים הנ״ל למעט שמן זית. אני השרתי 6 שעות.

מוציאים מהמרינדה עוטפים במעט שמן זית וצולים על גריל חם. זהו.

אוכלים as is או משתמשים בו להרכבת טורטיות, סנדוויצים, וסתם להתענג.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט גריסי פנינה של קיץ

בעצם הסלט הזה מבוסס על שני סלטים שונים שאכלתי בשתי מסעדות מצויינות. באחת מהן הוסיפו את היוגורט והגריסים בתיבול אחר, ובשני תיבלו במשמשים וירק. הכל

לביבות בננה ונוטלה אליפות

נוטלה זה הגילטי פלז’ר שלי. אפשר פתאום למצוא אותי ליד ארון המזווה עם כף גדולה חופרת עמוק בצנצנת הענקית של נוטלה ופשוט זוללת. חולה על

סביצ׳ה רענן על גספצ׳יו קריר

כבר שנים ארוכות שהסביצ׳ה על שלל צורותיו הוא מאכל אהוב בישראל. כי תאכלס למה לא? ארץ חמה, ים תיכון ארוך וחמים…… מה יותר מתאים לאכילת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.