בשר בקר מקסיקני צלוי לשלמות

בעצם אני שומרת לעצמי את המתכון הנפלא הזה, של סינטה מתובלת, שצליתי היטב על הגריל

ובסופו של דבר השתמשתי בו למילוי טורטיות.

תאכלס בפעם הבאה אשתמש בו לתיבול שיפודי בקר.

מה

1/2 ק״ג סינטה ללא השומן פרוסה לשתי רצועות שוות

כף פפריקה מעושנת

מיץ מתפוז אחד

מעט צ׳ילי

2 כפות סויה

מעט מלח ופלפל שחור גרוס

כף סוכר חום

מיץ מחצי לימון קטן

כפית כמון טחון

שמן זית

איך

משרים את הבשר בכל התבלינים והרטבים הנ״ל למעט שמן זית. אני השרתי 6 שעות.

מוציאים מהמרינדה עוטפים במעט שמן זית וצולים על גריל חם. זהו.

אוכלים as is או משתמשים בו להרכבת טורטיות, סנדוויצים, וסתם להתענג.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

ביסקוטי שוקולד ופיסטוקים

בֿיסקוטי. אחת העוגיות המפורסמות בעולם והכי טעימה עבורי. העוגיה הקלאסית מקבלת לבוש שוקולדי ופיסטוקים קלויים…… לטבול את קצותיהן של הביסקוטי בתוך קפה או תה רותח

טורטה דלה נונה

עוגה ללא תחתית וללא התעסקויות מיותרות. מה שמבטיח רק 5 דקות עבודה והופ….לתנור, לשעה אפייה. רכה ונמסה בפה. נהדרת. משהו קורה בעוגה שאין לה תחתית

לחם בריאות איטלקי

אף אחד לא ממציא שום דבר. טוב, כמעט שלא. מי ש״המציא״ את לחם הבריאות בעצם הכין לחם מיוחד שמכינים האיטלקים בצפון איטליה (לומברדיה) בחגיגות של

וואפל בלגי

פעם, כדי להכין וואפל בלגי היה צורך שכמעט לא היה בהישג יד, היום בכל פינת סופר יש מכשיר וואפל קטן, קומפקטי וזמין. ותאכלס וואפל בלגי,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.