תאכלס לדעתי אפשר להכין את הדבר האלוהי הזה מכל פרי אדום, אבל אני הכנתי אותו משזיפים אדומים

עסיסיים, חמצמצים-מתקתקים וזה יצא אלוהי. אלוהי.

מרענן, קריר, קייצי כל כך, פשוט להכנה והכי מתאים לאחר ארוחות כבדות יותר.

מה 

10 שזיפים אדומים גדולים

מיץ מתפוז אחד גדול

4-6 כפות מייפל + כף גדושה סוכר חום  (אפשר להחליף  הכל לסוכר להוסיף או להפחית לפי הטעם)

מיץ מחצי לימון קטן

8 תרמילי הל דפוקים (עם התרמיל)

כפית סומאק (לא הכרחי)

להגשה: שמנת חמוצה שמנה של פעם

איך 

להעביר לתבנית או קערה חסינת חום, לחמם תנור מראש ל 180 מעלות,

לאפות את השזיפים מכוסים בנייר כסף בערך 30-40 דקות.

לצנן היטב.

להגיש עם שמנת חמוצה של פעם.

אלוהי אמרנו כבר?

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

ממולאים בסגנון טורקי

טורקיה היא מדינה ענקית. ענקית. מכל המרחב הגיאוגרפי העצום הזה אני מכירה ואוהבת בעיקר את איסטנבול. איסטנבול היא עיר מטורפת, גדולה והומה אדם עם האוכל

לביבות כרובית

הלביבות האלה הן כל כך קלות שזה מביך אותי לתת את המתכון. אבל אם יש משהו שלמדתי משוטטות ברשתות ומפרסומים בפייס, זה שאנשים מתים על

קדירת צלעות טלה ותפוחי אדמה

אתם לא מאמינים כמה המתכון הזה קל. ומה שנחמד בו שאפשר להכין אותו גם מבשרים אחרים: צלי כתף, אנטריקוט, צלעות וכל בשר לבישול ארוך ובלבד

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.