תאכלס לדעתי אפשר להכין את הדבר האלוהי הזה מכל פרי אדום, אבל אני הכנתי אותו משזיפים אדומים

עסיסיים, חמצמצים-מתקתקים וזה יצא אלוהי. אלוהי.

מרענן, קריר, קייצי כל כך, פשוט להכנה והכי מתאים לאחר ארוחות כבדות יותר.

מה 

10 שזיפים אדומים גדולים

מיץ מתפוז אחד גדול

4-6 כפות מייפל + כף גדושה סוכר חום  (אפשר להחליף  הכל לסוכר להוסיף או להפחית לפי הטעם)

מיץ מחצי לימון קטן

8 תרמילי הל דפוקים (עם התרמיל)

כפית סומאק (לא הכרחי)

להגשה: שמנת חמוצה שמנה של פעם

איך 

להעביר לתבנית או קערה חסינת חום, לחמם תנור מראש ל 180 מעלות,

לאפות את השזיפים מכוסים בנייר כסף בערך 30-40 דקות.

לצנן היטב.

להגיש עם שמנת חמוצה של פעם.

אלוהי אמרנו כבר?

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

טארט לימון משוגע

משוגע. ֿ חמצמצ במידה, מתוק במידה, קל להכנה פשוט נפלא. ולמי שמתעצל או אצה לו הדרך, אפשר פשוט לקנות בצק פריך מוכן, להפשיר ולהכין את

גאטו באסק – עוגה מהבאסקים

גאטו באסק. כך נקראת העוגה האלוהית הזו. העוגה מהבאסקים. איזור שנע בין צפון ספרד לדרום צרפת והוא מופלא ויפהפה ויש לי פוסט שלם שכתבתי עליו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.