באמת שאני נבוכה לתת את המתכון הזה כי הוא כל כך פשוט, אבל כל כך מהיר וטעים, ודל בקלוריות.
ממש בדקות יש ארותת ערב נהדרת.
מה
6 פרוסות חזה עוף כמו לשניצל
כוס מלאה ודחוסה בעשבי תיבול שאוהבים: אני קצצתי מרווה, בזיליקום, פטרוזיליה, רוזמרין, נענע יבשה, נענע טרייה וטימין
אבל שכל אחד יקצוץ כל עשב תיבול שהוא רוצה.
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
גרידת לימון מחצי לימון
מלח, פלפל שחור גרוס גס
טיפונת צ׳ילי
חצי כפית פפריקה
כף רכז רימונים או בלסמי מצומצם.
להשרות את העוף בתערבות של כל המרכיבים לפחות שעה.
איך
לחמם מחבת על להבה בינונית וכשהיא חמה להניח את פרוסות העוף, עם עשבי התיבול, על המחבת, לטגן 2 דקות מכל צד (או יותר אם הפרוסות עבות מאוד), עד שהבשר לבן בפנים.
לערבב את יתרת הרוטב עם 2-3 כפות מים ולשפוך על העופות המטוגנים, להרתיח עוד דקה ולהוריד מהאש.
להגיש עם פרוסות לימון.