מה עושה אותו אפגני? התבלינים, העסיסיות, האווריריות שמשיגים בעזרת סודה לשתיה

ופחות עם שומן.

נכון על גחלים זה יהיה עוד יותר נפלא, אבל בצוק העיתים ולצורך ארוחה מהירה וטעימה זה עובד נהדר.

10 דקות עבודה, פיתה משגעת ותוספות פיקנטיות וזה פשוט נפלא.

אנחנו התעלפנו מעונג.

יאללה

מה 

לקבב

1/2 ק״ג בשר בקר טחון לקציצות (לפחות 15-20% שומן)

בצל אחד בינוני מרוסק עם הנוזלים

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק

כפית. גדושה של קמח

כפית סודה לשתיה

1/4 כוס מי סודה

כף שמן זית

מלח, פלפל, אורגנו, פפריקה, גרגרי צ׳ילי לחריפות.

(אפשר להוסיף כל תבלין שאוהבים למשל כמון…)

איך

פשוט מאוד: לשים היטב הכל בלישה ארוכה ויסודית, ממש כמו שלשים בצק ללחם.

כשהתערובת הומוגנית, להניח בצד לפחות ל 10 דקות.

לחמם מחבת גדולה ולהוסיף כף שמן אחת בלבד:

לקבב קציצות ולגלגל אותן לאורך (אפשר גם להשאיר עגולות ופחוסות מעט).

לטגן על להבה בינונית ולהפוך לכל הצדדים, בערך 5-8 דקות (תלוי בעובי הקבב שהכנתם).

זהו !

אני הכנתי פיתה משגעת עם קבב, סלט עגבניות, בצל חי, פרוסות אבוקדו, כרוב יפני כבוש וצ׳ילי סיני מתכון לפיתה

פיתה טורקית במחבת   מתכון לצ׳ילי הסיני.  רוטב צ׳ילי סיני מתכון לכרוב היפני כרוב יפאני כבוש

להתעלף.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט מלפפונים יפאני

סלט מלפפונים זה מאסט בשולחן יפני. בכלל ירקות מוחמצים הם אבן יסוד במטבח המדהים והמרתק הזה. הם כובשים הכל :דייקון, דלעת, ג׳ינג׳ר, מלפפונים. הוא מאוד

זנב שור בסגנון רומאי

תבשיל ארוך בישוול, שומני ועשיר, אבל מיוחד וטעים להפליא מדובר בקלאסיקה של המטבח הרומנסקי האיטלקי – המטבח של רומא שם הוא נקרא coda alla vaccinara.

ביסקוטי שוקולד ופיסטוקים

בֿיסקוטי. אחת העוגיות המפורסמות בעולם והכי טעימה עבורי. העוגיה הקלאסית מקבלת לבוש שוקולדי ופיסטוקים קלויים…… לטבול את קצותיהן של הביסקוטי בתוך קפה או תה רותח

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.