מהירֿ, קליל, פריך, שחום, מתפצפץ בפה ומטריף.

תפוחי אדמה של השמחות.

הכל במחבת אחת לוהטת שתרקד על להבה בינונית-גבוהה כל הדרך עד הטעם המושלם.

מה

4 תפוחי אדמה גדולים אדומים (דזירה)

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

2-3 שיני שום קצוצות

2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 כף גדושה רוזמרין קצוץ

שמן זית

איך 

  1. לקרצף את תפוחי האדמה עם הקליפה היטב. לחתוך לקוביות קטנות של 1.5 סמ x 1.5 סמ. כן כן כן. קטן.
  2. להלהיט על להבה גדולה מחבת גדולה עדיף לנון סטיק.
  3. להוסיף שמן זית, בשלב ראשון כ 1/4 כוס ובהמשך להרגיש אם צריך להוסיף יותר.
  4. להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן אותם תוך כדי ערבוב עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים בערך כ 10 דקות.
  5. לקראת סיום להמליח ולהוסיף את הירוקים, להמשיך לטגן עד שהם זהובים, פריכים ושחומים.
  6. להגיש ולהתעלף.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קדירת בקר וירקות בסגנון טורקי

המפליא בקדירה המופלאה הזו היא המהירות שמכינים אותה. כל כך מתאימה לעכשיו, לסתיו האפרפר ולחורף המתקרב. חותכים את כל הירקות וקוביות הבשר, מתבלים ושולחים לתנור

פילה דג בצלפים ויין לבן

אין יותר מידי להכביר מילים על המנה המעודנת, האצילית והמרשימה הזו. והיא גם כל כך קלה להכנה. אפשר להכין את הרוטב בנפרד ואת הדגים בנפרד

I AM אמסטרדם

אחד הדברים הראשונים שמכים בך באמסטרדם זה השקט שלה. אחרי פריז, לונדון, ניו יורק ותל אביב, העיר הזו שקטה. יחסית, בכל זאת עיר. ועדיין, תחבורה

מרק אנדלוסי מקורדובה

כשטיילנו באזור אנדלוסיה בספרד הגענו גם לקורדובה. העיר העתיקה פשוט מהממת. הרובע העתיק נקרא חודריה, כלומר ג’ודריה, כלומר יהודיה כלומר: של היהודים. בקיצור, שם גרו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.