מהירֿ, קליל, פריך, שחום, מתפצפץ בפה ומטריף.
תפוחי אדמה של השמחות.
הכל במחבת אחת לוהטת שתרקד על להבה בינונית-גבוהה כל הדרך עד הטעם המושלם.
מה
4 תפוחי אדמה גדולים אדומים (דזירה)
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
2-3 שיני שום קצוצות
2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף גדושה רוזמרין קצוץ
שמן זית
איך
- לקרצף את תפוחי האדמה עם הקליפה היטב. לחתוך לקוביות קטנות של 1.5 סמ x 1.5 סמ. כן כן כן. קטן.
- להלהיט על להבה גדולה מחבת גדולה עדיף לנון סטיק.
- להוסיף שמן זית, בשלב ראשון כ 1/4 כוס ובהמשך להרגיש אם צריך להוסיף יותר.
- להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן אותם תוך כדי ערבוב עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים בערך כ 10 דקות.
- לקראת סיום להמליח ולהוסיף את הירוקים, להמשיך לטגן עד שהם זהובים, פריכים ושחומים.
- להגיש ולהתעלף.