נהרות של דיו דיגיטלי נשפכו על מאפי פילו בעיקר אלו עם הגבינות והתרד.

בצדק.

אין שילוב מוצלח יותר מפילו פריך ומתפצפץ שתוכו תרד רענן וגבינה מלוחה. טעם גנעדן.

אני לוקחת את המאפים הללו צעד אחד קדימה ומחליטה לעשות מהם דוגמניות:

קטנות, מעוצבות ומלאות בטעם.

טיפל׳ה השקעה אבל התוצאה באמת מרשימה.

כשאין כוח ורוצים לחפף, אז פשוט מגלגלים את המילוי בפילו משומן היטב שולחים לתנור ושמחת הגוף לא נפגמת.

מה

9 עלי פילו מופשרים ומוכנים לעבודה

שקית 200 גרם של תרד ירוק מנוקה מגבעולים שטוף וקצוץ דק

מעט עלי נענע קצוצים

גרידת לימון

מלח, פלפל

מעט שמן זית

200 גרם ריקוטה או פטה

2 ביצים טרופות

50 גרם חמאה מומסת להברשת הפילו (או מעט שמן זית)

איך

ממליחים מעט את התרד ומניחים בצד 10 דקות. סוחטים היטב היטב.

מערבבים אותו עם יתר המרכיבים מלבד החמאה המומסת.

משמנים 2-3 עלי פילו ומניחים אחת על השנייה.

חותכים עיגולים בקוטר של כ- 20 ס״מ ומניחים במרכז כל עלה מהמילוי מקפלים את שולי העלים מסביב, כך שמרכז המילוי נותר חשוף.

דרך אחרת היא להכניס את העלה לתוך טבעת בקוטר קטן יותר, למלא במילוי ולקפל את שולי הבצק.

להבריש היטב בחמאה.

לאפות כ-20 דקות או עד שהמאפים מזהיבים עמוק.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוגיות חמאה וזרעי צ׳ייה

בעצם מדובר בעוגיות חמאה צרפתיות עם ״בריכת״ ריבה אדומה. אני הוספתי להן זרעי פרג (לפעמים אני מוסיפה גם זרעי צ׳ייה) והן כל כך יפות. ואת

סלמון בסלסה בציפוי אגוזי מלך

המנה הזו מאוד אלגנטית בעיניי. היא גם קלה להכנה ואת רובה אפשר להכין מראש. לאפות ברגע האחרון, להניח בצלחת, לקשט ולהגיש. היא טעימה כמנה ראשונה

עגבניות מיובשות סטייל איטליה

לא מאמינה שיש אדם ביקום שלא יודע ולא מכיר את טעמן של העגבניות המיובשות. אלה שצילומיהן מתנוססים בכל ברושור תיירות לדרום איטליה, כי שם באמת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.