נהרות של דיו דיגיטלי נשפכו על מאפי פילו בעיקר אלו עם הגבינות והתרד.

בצדק.

אין שילוב מוצלח יותר מפילו פריך ומתפצפץ שתוכו תרד רענן וגבינה מלוחה. טעם גנעדן.

אני לוקחת את המאפים הללו צעד אחד קדימה ומחליטה לעשות מהם דוגמניות:

קטנות, מעוצבות ומלאות בטעם.

טיפל׳ה השקעה אבל התוצאה באמת מרשימה.

כשאין כוח ורוצים לחפף, אז פשוט מגלגלים את המילוי בפילו משומן היטב שולחים לתנור ושמחת הגוף לא נפגמת.

מה

9 עלי פילו מופשרים ומוכנים לעבודה

שקית 200 גרם של תרד ירוק מנוקה מגבעולים שטוף וקצוץ דק

מעט עלי נענע קצוצים

גרידת לימון

מלח, פלפל

מעט שמן זית

200 גרם ריקוטה או פטה

2 ביצים טרופות

50 גרם חמאה מומסת להברשת הפילו (או מעט שמן זית)

איך

ממליחים מעט את התרד ומניחים בצד 10 דקות. סוחטים היטב היטב.

מערבבים אותו עם יתר המרכיבים מלבד החמאה המומסת.

משמנים 2-3 עלי פילו ומניחים אחת על השנייה.

חותכים עיגולים בקוטר של כ- 20 ס״מ ומניחים במרכז כל עלה מהמילוי מקפלים את שולי העלים מסביב, כך שמרכז המילוי נותר חשוף.

דרך אחרת היא להכניס את העלה לתוך טבעת בקוטר קטן יותר, למלא במילוי ולקפל את שולי הבצק.

להבריש היטב בחמאה.

לאפות כ-20 דקות או עד שהמאפים מזהיבים עמוק.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

כרוב כבוש בסגנון יפאני

את הכרוב הזה אכלתי בראמניה ביפן. בטוקיו. עד היום אני לא בטוחה אם זה היה כרוב או ג׳ינג׳ר כבוש שאיבד את טעמו העז ונותר עם

לחמא בעג׳ין פיוז׳ן סטייל

את הפיצה הזו אפשר לאפות על בצק עלים, פיתה עירקאית או טורטייה. אנחנו  מאוד אוהבים את הפיצה המהירה והטעימה הזו. מה חבילת בצק עלים מופשר

הבולונייזה

לא חשבתם שאפקיר אתכם בחורף הזה ללא מתכון לבולונייז האולטימטיבי, נכון? לפני המתכון, אני רוצה לחפור לכם טיפ-טיפה רק שתבינו מאיפה המאכל המופלא הזה הגיע,

טארט לימון משוגע

משוגע. ֿ חמצמצ במידה, מתוק במידה, קל להכנה פשוט נפלא. ולמי שמתעצל או אצה לו הדרך, אפשר פשוט לקנות בצק פריך מוכן, להפשיר ולהכין את

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.