מיני לחמניות קשר עדינות

לחמניות המיני הללו הן הצלחה כבירה.

אלו לחמניות חמאה עדינות עם חלב.

אפשר להכין את הבצק ולהכניס למקרר ללילה שלם, מכוסה בניילון נצמד ולמחרת לעצב, להתפיח ולאפות.

מכיוון שהן כאלה מיני אני אוהבת להגיש אותן לפעמים עם המנה הראשונה או סתם לארוחה קלה.

ברגיל אני גם טורפת אותן עם חמאה וריבה.

מה

2 כוסות קמח רב תכליתי אפשרי גם כוסמין או לערבב

1 ביצה קטנה

כפית גדושה שמרים יבשים או חבילת שמרים 25 גרם טריים

1/2-2/3 כוס חלב חמים (להוסיף מעט בכל פעם)

40 גרם חמאה רכה רכה בחום החדר חתוכה לקוביות

2 כפות סוכר

כפית שטוחה מלח

חלמון ביצה+ כף מים טרופים למריחה על הלחמניות

 

איך

מערבלים את הקמח, השמרים, סוכר ומלח.

מוסיפים את החלב החמים ומערבלים, מוסיפים את החמאה הרכה.

מתפיחים היטב.

מחלקים ל-20 חתיכות קטנות, מגלגלים לנחש קצר וקושרים קשר.

אם יש צורך מפדרים את משטח העבודה במעט קמח.

מתפיחים.

מחממים תנור ל-180.

מברישים את הלחמניות בעדינות בחלמון ביצה טרוף עם מעט מים ואופים כ- 12-15 דקות.

זהירות…

ממכר.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מסאח׳ן – פיתת עוף משגעת

מסאח׳ן מהמטבח הערבי הוא בעצם פיתה אפויה ומעליה חצי עוף שבושל מבעוד מעוד. בעצם, לוקחים חצאי עוף ומבשלים בציר טעים של כורכום, הל וקינמון. בינתיים

תפוחי האדמה של הסטון

ראיתי בטיקטוק את הסרטונים להכנת תפוחי האדמה הנפלאים הללו וצחקתי נורא. מי שהמציא את הפטנט הגאוני הזה הוא לא אחר מהשף הבריטי המצחיק, המשוגע, היצירתי

סינטה צרובה בקרם קוקוס תאילנדי

אני לא בטוחה שאצליח להעביר את ההנחיות למתכון הזה ומי שמצליח להכין אותו, זוכה להכין מנה נפלאה נפלאה שהיא גם נורא פשוטה, מהירה וקלה להכנה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.