בקלוואת טחינה ואגוזים מהירה ומשגעת

ללא סירופ סוכר, ללא חיתוכים, ללא הינדוסים.

מהירה,

מגולגלת

וטעימה להפליא.

באקלוואה עם טחינה גולמית ואגוזים.

טבעוניים ממירים את החמאה בשומן אחר

מה

4 עלי פילו מופשרים

50 גרם חמאה מומסת

1 כוס אגוזי מלך טחונים

1 כוס אגוזי מלך קצוצים

1 כוס טחינה גולמית

8 כפות סוכר

להגשה: מטפטפים סילאן

איך 

הכי קל בעולם.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה עם נייר אפייה.

פורשים עלה פילו ומטפטפים עליו מעט מהחמאה המומסת, אין חובה להבריש רק לטפטף מעל.

מפזרים עליו רבע מהאגוזים הטחונים, האגוזים הקצוצים, הטחינה והסוכר.

מגלגלים בעדינות, חותכים לפיסות בעובי של כ-2 ס״מ ומניחים בתבנית האפייה.

מברישים היטב בחמאה מומסת ואופים עד שהפילו זהוב בערך 1/2 שעה.

מטפטים מעל מעט סילאן וזהו.

זהו, מתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מעדן דגים בסגנון איטלקי

הפשטות של המטבח האיטלקי היא סוד הקסם שלו. גם המנה הזו פשוטה פשוטה ומבוססת על יסודות הברזל של המטבח האיטלקי: עגבניות, צלפים, זיתים, שום ושמן

מרק מיניסטרונה מטוסקנה

בחורף מה יותר נכון ממרק מינסטרונה איטלקי מטוסקנה? עשיר בירקות שורש וטעמים נפלאים ועמוקים, שעועית איטלקית וורדרדה אני משמתמשת בבורלוטי  Borlotti  שהיא שעועית מעט וורדרדה

פסטה וקציצות דגים ברוטב איטלקי

לדעתי פסטה היא אחד המאכלים הכי טעימים בעולם. ולראייה: המטבח האיטלקי הוא המטבח האהוב ביותר בעולם. יותר מסעדות איטלקיות נפתחות מכל מסעדות אחרות. פסטה הוא

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.