בקלוואת טחינה ואגוזים מהירה ומשגעת

ללא סירופ סוכר, ללא חיתוכים, ללא הינדוסים.

מהירה,

מגולגלת

וטעימה להפליא.

באקלוואה עם טחינה גולמית ואגוזים.

טבעוניים ממירים את החמאה בשומן אחר

מה

4 עלי פילו מופשרים

50 גרם חמאה מומסת

1 כוס אגוזי מלך טחונים

1 כוס אגוזי מלך קצוצים

1 כוס טחינה גולמית

8 כפות סוכר

להגשה: מטפטפים סילאן

איך 

הכי קל בעולם.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה עם נייר אפייה.

פורשים עלה פילו ומטפטפים עליו מעט מהחמאה המומסת, אין חובה להבריש רק לטפטף מעל.

מפזרים עליו רבע מהאגוזים הטחונים, האגוזים הקצוצים, הטחינה והסוכר.

מגלגלים בעדינות, חותכים לפיסות בעובי של כ-2 ס״מ ומניחים בתבנית האפייה.

מברישים היטב בחמאה מומסת ואופים עד שהפילו זהוב בערך 1/2 שעה.

מטפטים מעל מעט סילאן וזהו.

זהו, מתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט חצילים של יהודי וונציה

המתכון הזה ניתן לי על ידי מרקו. מרקו הוא יהודי איטלקי שגדל בגטו בוונציה. היום הוא גר בשוויץ על אגם לוגאנו. משקיף על האגם היפה

איסטנבול היא חצילים ועגבניות

התחנה הבאה : איסטנבול. התגעגעתי. עזבו אותי מארדואן ומהמרמרה. איסטנבול. עיר מדהימה וכובשת. מטבח משגע .נקודה. כל היתר – שולי. הארץ בורכה בכל טוב הירק,

המארה – רובע 4 בפריז

מסלול הליכה כ: 7 ק״מ. מטרו: הוטל דה ויל (1 צהוב) נדמה לי שמתוך 85 מיליוני תיירים שפוקדים את פריז בכל שנה, מגיעים למארה 185

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.