בטטות צלויות בתנור

פעם, כדי לקנות בטטות קטנות ועדינות, היינו חייבים לקנות את הקלקל שהכיל מספר בודד של בטטות במחיר עצום.

היום, בכל הדוכנים בשוק, ערימות של בטטות כתמתמות, נפלאות, דקיקות וטריות, ממש דוגמניות.

הבטטות האלה תמיד עושות לי חשק לזרוק אותן לתנור ולטרוף אותן כמו שהן.

המתכון הזה כל כך קל, שלא תספיקו להגיד ג׳ק והבטטות מוכנות.

מה

6-8 בטטות דוגמניות, קלופות ושלמות

2-3 ענפי טימין עם הגבעול

2 כפות סילאן

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס

איך

להדליק תנור על 180 מעלות.ֿֿ

לערבב את הבטטות עם כל המרכיבים, לפזר אותן בשכבה אחת בתוך תבנית אפיה ולאפות עד שהן רכות, שחומות ומעלפות.

בערך 1/2 שעה.

אפשר להגישן עם שמנת חמוצה או יוגורט, או כמלווה לארוחה שלמה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

שווקי פשפשים בעולם

השווקים ואני  שווקים הם אהבה גדולה. שווקי אוכל, שווקי פשפשים. שווקים בכלל. לינק לפוסט על שווקי אוכל בעולם: שווקי אוכל בעולם שווקי פשפשים מספרים היסטוריה:

גיוזה – כיסון אסייתי חלומי

לא אוהבת את המילה כיסון. אבל זה מה שהאקדמיה העברית קבעה – אז נשתמש. כיסון….כאילו…. כיס קטן כזה? במחשבה שניה, הגיוזה היא סוג של כיס

קציצות דגים של פאני

מאז שעברנו ליפו, עלו באופן  ניכר מספר ארוחות הערב שכוללות דגים. דגי ים. בין המתכונים האהובים עלינו הוא קציצות דגים (או קבאב דגים). בעיניי, ההבדל  הבסיסי,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.