לביבות כרובית

הלביבות האלה הן כל כך קלות שזה מביך אותי לתת את המתכון.

אבל אם יש משהו שלמדתי משוטטות ברשתות ומפרסומים בפייס, זה שאנשים מתים על מתכונים פשוטים.

תמיד זה מפתיע אותי מחדש איזו התלהבות יש למתכונים, שבעיניי כל כך פשוטים, שלא עלה על דעתי להעבירם הלאה.

נו…גם אני טועה לפעמים 🙂

מה

כרובית אחת קטנה מפורקת לפרחים

2-3 ביצים

2-3 כפות פירורי לחם או מצה

מלח, פלפל

2-3 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק

צ׳ילי

1 כפית אבקת אפיה

שמן לטיגון

לימון להגשה

איך 

בסיר עם מים רותחים ומעט מלח מוסיפים את הכרובית ומבשלים כ-15 שעה עד שהכרובית מתרככת.

מסננים ומצננים. מרסקים במג׳ימיקס או במזלג או בכף פירה גדולה.

מערבבים עם יתרת המרכיבים לכדי תערובת יציבה ונוחה שניתן ליצור ממנה כדורים.

מחממים מחבת עם שמן לטיגון בגובה של 1 ס״מ בערך.

יוצרים קציצות בינוניות ופוחסים אותן לקבל כפיתות, מטגנים על להבה בינונית כ-3 דקות מכל צד או עד שמזהיבות היטב.

אני אוהבת לאכול אותן ככה, עם פלח לימון.

הערה: אפשר להוסיף להן גבינה מגוררת.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לביבות כרובית

הלביבות האלה הן כל כך קלות שזה מביך אותי לתת את המתכון. אבל אם יש משהו שלמדתי משוטטות ברשתות ומפרסומים בפייס, זה שאנשים מתים על

שפרד׳ס פאי אנגלי קלאסי

בשר טחון הוא השפה המדוברת של כל המאמות בעולם ומכל הסיבות הכי נכונות.  מכל הטחונים בעולם, חביב עליי זה הטחון מבקר. בדרך כלל יסתחרר לו

קוגלהוף של שטרסבורג

אפשר לפשל בגדול עם קוגלהוף. אם לא מקפידים על מתכון מדוייק הוא יכול לצאת יבש, כמו לחם או עוגה יבשה. ואם מקפידים על כמויות מדוייקות,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.