מילפיי תפוחי אדמה

אני משתגעת על המילפיי הזה. ממש.

הפרוסות הדקיקות של תפוחי האדמה נעשים קראנצ׳ים ופריכים, הטעמים חזקים ונהדרים ואי אפשר להפסיק ולנגוס בהם.

אם יש מנדולינה העבודה ממש קלי קלוטו, אם אין, אז לא נורא, משתמשים בסכין חדה מאוד.

בזהירות.

אופים את תפוחי האדמה כמו שאופים מילפיי בצק עלים.

אני אוהבת לסדר על תחתית צלחת כמה פרוסות ומעליהם לצקת בשר בקר עשיר ברוטב (כמו הבף בורגיניון תפוזים).

מה

3-4 תפוחי אדמה דזירה בינוניים מקורצפים עם הקליפה

מלח, פלפל שחור

טימין קצוץ

שמן זית.

שתי תבניות זהות + נייר אפייה

איך 

מחממים תנור ל-200 מעלות.

בעזרת סכין חדה, או מנדולינה, פורסים דק דק את תפוחי האדמה לעיגולים.

מניחים נייר אפייה על אחת התבניות, משמנים, ממלחים ומפלפלים ומפזרים מחצית מהטימין.

מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה ומעליהם שוב משמנים, ממליחים ומפלפלים, מפזרים את יתרת הטימין.

מכסים בנייר אפייה נוסף ומניחים מעל תבנית שנייה.

אופים בתנור במשך כ-30-40 דקות עד שתפוחי האדמה שחומים והריח משגע את כולם בבית.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פרגיות בטעמי אסיה

כשאני רוצה מאכל מהיר, טעים וקל הכנה אני בדרך כלל הולכת על הפרגיות האלה. היום, בכל סופר ואצל כל קצב, אפשר לקבל מעין סטקים דקים

מנגולד ממולא ברוטב לימוני

מנגולד, קייל, עלי גפן, תרד טורקי או לשון הפר,את כולם אפשר למלא ולבשל לפי המתכון הזה. המשותף לכולם שאת כל העלים צריך לשטוף היטב, לרכך

לחם קופים הונגרי

לחם קופים שאכלתי בהונגריה ומסתבר שמדובר במאפה מקומי. אז מי היה פה קודם? האמריקאי או ההונגרי? לא משנה. אז מהו לחם קופים? בצק שמרים עשיר

לביבות בננה ונוטלה אליפות

נוטלה זה הגילטי פלז’ר שלי. אפשר פתאום למצוא אותי ליד ארון המזווה עם כף גדולה חופרת עמוק בצנצנת הענקית של נוטלה ופשוט זוללת. חולה על

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.