פסטה איטלקית בעגבניות

סתם,ֿ

פסטה עם עגבניות.

פשוטה, יום יומית, נהדרת, מהירה והכי איטלקית בעולם.

בכל מסעדת דרכים באיטליה תמצא את הרוטב האדום-אדום הזה עוטף ספגטיני, בוקטיני, פנה או ריגטוני.

ענן עדין של פרמז׳ן מרחף מעל הפסטה האדומה-אדומה הזו ואפשר לסגור את הפינה של הקיץ החם הזה.

אני מעדיפה פה לעשות שימוש בפסאטה שנותן לי רוטב עגבניות חלק ועדין.

פאסטה הוא רוטב מעגבניות אדומות שמרוסקות ומסוננות מגרעינים וקליפות.

מה

500 גרם פסטה מכל סוג שאוהבים. אני השתמשתי בריגטוני גדולים, כך שהרוטב השתחל לתוכם בלי בושה.

500 מ״ל בקבוק פסאטה עגבניות עדיף איטלקי. אם אין  – משתמשים בפריגת עגבניות ומוסיפים כפית סוכר למתכון

2-3 שיני שום קצוצות, כתושות או פרוסות

טבעות צ׳ילי אדום ולוהט

מלח, פלפל, שמן זית

1/2-3/4 כוס מים מהברז

עלי בזיליקום שלמים או קצוצים

פרמז׳ן או פקורינו מגורר

זהו

איך

לבשל את הפסטה בסיר עם הרבה מים ומלח לפי הוראות היצרן, שתי דקות פחות.

בווק, מחבת או סיר רחב להוסיף שמן זית, לא להתקמצן 3-4 כפות, ולטגן את השום לכמה שניות.

להוסיף את הפסאטה ותבלינים ולערבב דקה או שתיים.

להוסיף חצי כוס מים ולהרתיח כעשרים דקות.

להוציא את הפסטה מהמים, להוסיף אותה ישירות לרוטב המבעבע ולהוסיף עוד 2-3 כפות ממי הפסטה לתוך הרוטב.

לערבב את הפסטה ולבשל אותה בתוך הרוטב עוד 2-3 דקות, עד שהרוטב נספג לתוכה.

להגיש עם פרמז׳ן מגורר ובזיליקום ירוק

אל תשכחו: הסועד מחכה לפסטה ולא ההפך.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קנולי סיציאליאני

 כדאי להתחיל מהסוף. כדי להכין קנולי צריך גלילים מיוחדים שעל שמם מכונה המאכל הנפלא הזה. אפשר למצוא אותם בכל חנות כלי בישול. עכשיו שיש לנו

חצילים בעגבניות מוצרלה ופרמז׳ן

חצילים קלויים, פרמז׳ן, מוצרלה, עגבניות, בזיליקום. אלה בעיקר הלב הפועם של המטבח האיטלקי. המדהים. מדובר במתכון מנצח, תמיד תמיד כשאני מגישה אותו נרשמות התעלפויות. מה 

פיננסייר פיסטוקים והל

בואו נדבר על פיננסייר. העוגיה הקטנה והמטריפה שהצרפתים מחזיקים ליד הקפה שלהם. מאורכת, עדינה ונקראת – בשל צורתה- על שם מטיל הזהב שנהגו בימים ההם

תפוחי אדמה של השמחות

מהירֿ, קליל, פריך, שחום, מתפצפץ בפה ומטריף. תפוחי אדמה של השמחות. הכל במחבת אחת לוהטת שתרקד על להבה בינונית-גבוהה כל הדרך עד הטעם המושלם. מה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.