פסטה איטלקית בעגבניות

סתם,ֿ

פסטה עם עגבניות.

פשוטה, יום יומית, נהדרת, מהירה והכי איטלקית בעולם.

בכל מסעדת דרכים באיטליה תמצא את הרוטב האדום-אדום הזה עוטף ספגטיני, בוקטיני, פנה או ריגטוני.

ענן עדין של פרמז׳ן מרחף מעל הפסטה האדומה-אדומה הזו ואפשר לסגור את הפינה של הקיץ החם הזה.

אני מעדיפה פה לעשות שימוש בפסאטה שנותן לי רוטב עגבניות חלק ועדין.

פאסטה הוא רוטב מעגבניות אדומות שמרוסקות ומסוננות מגרעינים וקליפות.

מה

500 גרם פסטה מכל סוג שאוהבים. אני השתמשתי בריגטוני גדולים, כך שהרוטב השתחל לתוכם בלי בושה.

500 מ״ל בקבוק פסאטה עגבניות עדיף איטלקי. אם אין  – משתמשים בפריגת עגבניות ומוסיפים כפית סוכר למתכון

2-3 שיני שום קצוצות, כתושות או פרוסות

טבעות צ׳ילי אדום ולוהט

מלח, פלפל, שמן זית

1/2-3/4 כוס מים מהברז

עלי בזיליקום שלמים או קצוצים

פרמז׳ן או פקורינו מגורר

זהו

איך

לבשל את הפסטה בסיר עם הרבה מים ומלח לפי הוראות היצרן, שתי דקות פחות.

בווק, מחבת או סיר רחב להוסיף שמן זית, לא להתקמצן 3-4 כפות, ולטגן את השום לכמה שניות.

להוסיף את הפסאטה ותבלינים ולערבב דקה או שתיים.

להוסיף חצי כוס מים ולהרתיח כעשרים דקות.

להוציא את הפסטה מהמים, להוסיף אותה ישירות לרוטב המבעבע ולהוסיף עוד 2-3 כפות ממי הפסטה לתוך הרוטב.

לערבב את הפסטה ולבשל אותה בתוך הרוטב עוד 2-3 דקות, עד שהרוטב נספג לתוכה.

להגיש עם פרמז׳ן מגורר ובזיליקום ירוק

אל תשכחו: הסועד מחכה לפסטה ולא ההפך.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

חלות ולחמניות של אמא

גדלתי על לחם בית. כל יום, אמא הכינה פרנה Frena שזו מעין פיתה עבה ופחוסה שהיא אפתה בסיר חשמלי ובסופי שבוע ובחגים היו חלות ולחמניות

פיצת עוף משגעת ומהירה

פיצת העוף הזו נולדה מפיתה עיראקית שהתחילה להתייבש קצת. ההשראה באה מהמחמאר (או מסאחאן) מהמטבח הערבי שהוא גם סוג של פיצת עוף, שם משתמשים בעוף

פאייה ספרדית בסגנון ישראלי

המתכון לפאייה פידאוס נמצא כאן: פידאוס עוף (פאייה פידאוס)  פאייה עוף ואורז בסגנון ספרדי  האם ידעתם שהישראלים מתים מתים מתים על עופות? ישראלים אוכלים עוף

הואה הין עיר המלכים התאילנדים

נוחתים כשיצאנו מהמטוס אל תוך השרוול שמוביל לאולם הבאים בשדה התעופה בבנגקוק, יכולתי להישבע שאני מריחה ג׳ינג׳ר ולמון גראס. למון גראס טרי, שקטמו את קצהו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.