טונה בהכנה ביתית

לא האמנתי כמה קל להכין טונה ביתית.

בבית אנחנו משמתמשים יחסית הרבה בטונה.

הטונה ״סותמת״ לי הרבה חורים.

סלט מהיר של טונה, מלפפון חמוץ ותירס ולעבודה או ארוחת ערב קלה כשאין דבר מה אחר בנמצא.

מטונה אני גם מכינה קציצות מטוגנות, או קציצות טונה ברוטב וגם מכינה מאכלים כמו הויטאלו טונאטו.

מדובר במאכל איטלקי משגע של פרוסות בשר עגל, שבושל ארוכות ונפרס דק דק ומעליו – רוטב טונה חמצמץ משגע. (יום אחד עוד אכתוב מתכון לזה).

וכמובן שהיא נהדרת, נהדרת בסלט ניסואז קיצי ומרענן . למתכון הניסואז  סלט ניסואז.

קיצר, טונה זה אחלה.

והטונה הביתית – הכי אחלה שבעולם.

1/2 דקה עבודה וההבדלים תהומיים.

מה

פרוסת דג טונה אדומה 250 גרם בערך

אפשרי גם לקחת פילטים של טונה מדגים שונים ממשפחת הטונה למשל דג פלמידה.

מים בסיר ביחס של כוס מים + 2 כפיות מלח. מליחות המים צריכה להיות כמו של ים.  איך

הכי פשוט בעולם.

מרתיחים בסיר את המים והמלח, וכשהמים רותחים מוסיפים בזהירות את הטונה ומבשלים בערך 1/4 שעה.

משאירים את הטונה להצטנן במים.

מסננים את הטונה ומוסיפים לה כל טעם שאוהבים: שמן זית, עשבי תיבול, שום, וכמובן לסלט ניסואז שהקישור למתכון שלו למעלה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

שעועית ירוקה עם קציצות בקר

אין, אין אין קלאסיקה יותר מהסיר הזה. לכל העדות, לכל המדינות בכל השכונות מבשלים את השעועית הירוקה עם קציצות בקר ברוטב עגבניות. הכי טעם של

סלט יווני קלאסי

קצת צובט בלב כשאתה רואה איזה גלגולים עבר הסלט היווני עם השנים ובמקומות השונים ברחבי העולם בכלל ובישראל בפרט. כי מה ביקשו היוונים בסך הכל?

פסטה ונקניקיות ביתיות מסרדינה

לאיטלקים יש מאות סוגי פסטה ומאות סוגי רטבים. לכל אזור יש את הפסטות שלו ואת הרטבים שלו. בסרדיניה יש כמה סוגי פסטות וכמה סוגי רטבים,

עוף מרקש

העוף הזה מזכיר לי את הריחות במטבח של אמא. הצלפים והיין הלבן, הכוסברה והזעפרן. והוא טעים ומהיר הכנה. מה  2 חזות עוף שלמים 2 כפות

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.