הפטאוש כמו הפאנלה  נולד מהצורך להשתמש בלחם ישן. לחם לא זורקים.

לא אז – בשנות המצוקה והרעב.- וגם לא היום.

לא בכדי רוב העולם ניזון מחיטה.

לחם ישן הוא חומר גלם נהדר במטבח: להעשיר קציצות, לצפות שניצלים, לקרוטונים ופה להכנת סלט

משביע וטעים.

מה

עגבניות טריות ואדומות חתוכות לקוביות אפשר גם שרי צבעוני חתוך לשניים

בצל אדום קוביות

מלפפונים קראצ׳יים לקוביות עם הקליפה

פרוסות דקיקות של צנוניות

בצל ירוק קצוץ (החלק הירוק)

עלי נענע

עלי בזיליקום

עלי אורגנו

פלפל צ׳ילי קצוץ דק דק

20 זיתים שחורים מגולענים קצוצים

למי שבא להתפנק ולא במקור: קוביות של גבינת פטה או בולגרית טובה.

לחם ישן חתוך לקוביות אפשר לטגן אותו במחבת עם מעט שמן או לייבש אותו בתנור לקרוטונים, אפשר גם להשאיר אותו asis

לימון סחוט

מלח, שמן זית .

מה

הכי פשוט, לערבב את הכל, לתבל להוסיף את הלחם.

במקור מוסיפים מעט מים לרכך את הלחם המאוד יבש, אבל נמתין כמה דקות שהירקות יגירו נוזליים אזי הלחם

יספוג אותם בהתלהבות גדולה.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קנלוני כרישה

טוב זה מתכון משוגע. קצת התעסקות אבל משו משו. וגם נורא יפה וחגיגי. מה כרישה טרייה 300 גרם בקר טחון (או עוף או הודו) מלח,

סלסת הבנארו מנגו

הכל התחיל כשאומברטו הביא לי הבנארו מהגינה. ״השתגעת? אני לא נוגעת ברעל הזה…צ׳ילי רגיל כן, בזה לא….״ לא ויתר וכך נותרו על השיש 3 הבנארו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.